atlas41023 berrakhsmnlr ortak yönlerinizin bu kadar fazla olması ne guzel☺️ Dans olayina bayildim mesela 🥂 denencek🌸
Aselincimom atlas41023 zor oluyor tabiki yanlız eşimi çok seviyorum o kadar özledik ki anlatamam hamileliğimde de yanım da değildi çocuk doğdu 2 ay 28 günlük oldu yine değil kısmetse perşembe günü geliyor
atlas41023 Aselincimom gözünüz aydin allah selamet versin 🌸 sizin icin her dakika zaten cok kaliteli ve kiymetli geciyor olmali 😇 bazen ozlemek de guzel yaa❣️
Rapunzelll atlas41023 Benim çocuktan sıkılmaya vakit olmuyor ki. Akşama kadar pertimiz çıkıyor. Çocuğu da bırakacak kimsemiz olmadığından dolayı aktivite yapacak ne enerji kalıyor ne de istek 😪
Aselincimom atlas41023 öyle kavuşmak için hep gün sayıyoruz 6 ay asker de bekledim , hamileyken eğitim de şimdi de kızımla görevden dönmesini bekliyoruz Allah kavuşmalı ayrılık nasip etsin 🙏🫂
baharma Dama satranç gibi oyunlar aşırı zevkli oluyor. Açık havada kitap okumak bizim en sevdiğimiz aktivite. Şiir üzerine de konuşabilirsiniz. Evlendik ve çocuk yaptık zaten artık hayatın kendisi bizim için aktivite 🤣
birinsan14 Kutu oyunları çok zevkli oluyor. Kutu oyunu tanıtımı yapan çok sayfa var. Bir se sohbet açan oyunlar var. Az lakırtı bol iletişim çiftler için olanı mor renk. Bu baya ilginç uzun sohbetlere yol açıyor. Ve baya kart var.
Yarim_Kilo_Kiyma atlas41023 Karnınızı doyurm doyurmak için yemek yapabilmek 😁😁😁 Birde sakin sakin çayımızı içersek al sana mutluluk😁😁😁