senbanabaksana atlas41023 evde minik değişiklikler yapın mesela salonun dizaynını değiştirmek bile insana iyi geliyor onun haricinde mandala boyama çok keyifli veya termos yapıp tenha sessiz biyerde çay kahve içmek yanına bir şeyler hazırlayın ve bol sohbet iyi gelecektir
atlas41023 caylavyu eşim kampa sık giderdi çocuktan once tabi😂 beni goturmuyor seni taniyorum senlik bi sey degil diyor😂 piknige devam👍
2ogullu1anne atlas41023 kesinlikle öyle.Temizlik, yemek,kahvaltı da paylaşımlı bizde Çocuğu bırakacak biri varsa çevrenizde sahilde oturabilirsiniz(yaşadığınız yerde sahil var mı bilmiyorum ama) dışarda kahvaltı, piknikte güzel olur
OptimusPrime atlas41023 Film izlemek, Komedi izlemek, sohbet etmek. Satranç oynamak, tavla oynamak, pişti oynamak😂 Dama oynamak. En sevdiğim şeylerden biri akşamları gaz lambası yakıp, arkadan da hafif müzik açıp çay sohbet. 😌
tubasd atlas41023 işte yaptirmayinca sonrada yapmıyorlar yapa yapa öğreniyorlar tıpkı bizim gibi bizde toz beziyle dogmadik öğrendik oda öğrenir yaptığımı sürekli eleştiren beğenmeyen biri varsa bende yapmam
atlas41023 tubasd dogru ya 😇 kafamda ampul yandi valla belki de ben bir daha yaptirmayim diye bastan atiyor bak bu sekilde hic dusunmedim😂 en iyisi arada yaptirim bi gun illaki begenirim😂