Tpr5552- Mucize1309 bende bestion aldım daha başlamadım bitsin diye baktım kusma işimiz azaldı bizim demirden öncede var dı kusmayı ona bağlamadım o yüzden
Mucize1309 Tpr5552- bizimki tamamen o yuzdendi verdiğim an kusuyordu kan kırmızı zaten kırmızı kusuyordu
CaninannesiCemre Beratim17 Biz de hem 9.ayda hem de 1 yaşında yaptırdığımız kan sonucunda az çıktı…tabi tabi beslenmesine de dikkat etmeye çalışıyorum her ne kadar iştahımız çok olmasa da 🫤 aaa ocean öyle mi ? Tamamdır hiç denemeyeyim o zmaan
Beratim17 CaninannesiCemre hiç denemeyin 9. Aydan beri hep Ferrum mu kullandınız. Ve kan değeri kaç çıkmıştı
Cansuakbulutyilmaz CaninannesiCemre kaç damla kullandıniz? Hgb degeri kaç çıktı bende başlayacağim ferro sanol b surup cok iyi ama bizde dokuntu yapti yapmasa devam edicektim edemedim
CaninannesiCemre Beratim17 4.aydan beri kullanıyoruz.. sınır 80 mesela bizimki 76 çıkmış en sonuncu kan değer testinde
dilekatesz elif_eslem doktorunuz tavsiye ettiyse günlük beş damla kullanabilirsiniz Zaten kabızlık falan yaparsa değiştirirsiniz
dilekatesz elif_eslem o zaman devam edin bebekten bebege etkisi değişiyor . Zaten en hafif olanı bu damlalardan
Melahat-duyar5151 senuray benim bwbgime de kabizlik yapti hangi kan ilacini kullaniyorsunuz aca ba 5 aylik bebegim