elif_eslem Kızlar başlıktaki damlayı kullanan var mı bi kaç bişey sormam gerekiyor doktora sorduğumda sadece kullan dedi biz doktor muyuz diye ters cevap vermeyin diye belirtiyorum
CaninannesiCemre elif_eslem Biz 4.aydan beri kullanıyoruz şu an 13 aylığız hala devam ediyoruz demir eksiğimiz çıktığı için onun dışında bi yan etkisini görmedim
Beratim17 CaninannesiCemre bizde de demir eksikliği çıktı. 10 aylik bestiron kullanıyorum. Ayrıca farklı şeyler yediriyor musun yükselsin diye
Melahat-duyar5151 senuray benim bwbgime de kabizlik yapti hangi kan ilacini kullaniyorsunuz aca ba 5 aylik bebegim
bal012 Mucize1309 doktor mu dedi benim bebeğim de bir süre sonra kusuyor 4 aylıkken başladık şimdi 6 aylık
Tpr5552- Mucize1309 bende bestion aldım daha başlamadım bitsin diye baktım kusma işimiz azaldı bizim demirden öncede var dı kusmayı ona bağlamadım o yüzden
cicek110 elif_eslem demiri düşük çıktığı için doktor bize de bu damlayı verdi 2 haftadır kullanıyoruz
Cansuakbulutyilmaz cicek110 merhaba hbg degeri kaç ? Kaç aylıksınız ve kaç damla kullanıyorsunüluz bende başlayacagım
dilekatesz elif_eslem ben kullanıyorum 9 ayın içindeyiz bitince kan sayımı olacak inş demir oranı iyi çıkar da bırakırız. Birisi bana içinde paraben mi ne var dedi ama bilemedim doktor tavsiyesi neticede
Mucize1309 bal012 evet doktora söyledim kusuyor diye bunu verdi bunda hiç kusma olmadı onu verirdim hemen ya hemen kusardi bunu hemen hemen 1 aydır kullanıyorum memnunum
bal012 Mucize1309 yaa kusması normal dediler geçti gitti öyle neyse ben başka doktora götüreyim iyisi 🌸 çok teşekkürler
Mucize1309 bal012 ferrumda koruyucu var diye istemedim ben kusunca da kesmistim rica ederim iyi günler