Beratim17 CaninannesiCemre hiç denemeyin 9. Aydan beri hep Ferrum mu kullandınız. Ve kan değeri kaç çıkmıştı
CaninannesiCemre Beratim17 4.aydan beri kullanıyoruz.. sınır 80 mesela bizimki 76 çıkmış en sonuncu kan değer testinde
dilekatesz elif_eslem doktorunuz tavsiye ettiyse günlük beş damla kullanabilirsiniz Zaten kabızlık falan yaparsa değiştirirsiniz
Mucize1309 Tpr5552- bizimki tamamen o yuzdendi verdiğim an kusuyordu kan kırmızı zaten kırmızı kusuyordu
dilekatesz elif_eslem o zaman devam edin bebekten bebege etkisi değişiyor . Zaten en hafif olanı bu damlalardan
Melahat-duyar5151 senuray benim bwbgime de kabizlik yapti hangi kan ilacini kullaniyorsunuz aca ba 5 aylik bebegim
Cansuakbulutyilmaz cicek110 merhaba hbg degeri kaç ? Kaç aylıksınız ve kaç damla kullanıyorsunüluz bende başlayacagım
cicek110 Cansuakbulutyilmaz doktor 8 damla dedi kabuzlık olursa 5e düşür dedi şu an 5 aya yakın ama kilosu vs gibi şeylere göre damla sayısını doktorunuzun söylemesi en iyisi bencd
Cansuakbulutyilmaz CaninannesiCemre kaç damla kullandıniz? Hgb degeri kaç çıktı bende başlayacağim ferro sanol b surup cok iyi ama bizde dokuntu yapti yapmasa devam edicektim edemedim
Beratim17 Cansuakbulutyilmaz ocean kullandıktan sonra kan verdik değerler düşük çıktı şuan bestiron kullanıyorum 1 yaşında tahlil var bekliyoruz bakalım