FerideDeniz gmzshn özel kreşe değil de devlet snsokuluna gidiyor üç yaştan beri. Tam gün için 2250 ödüyoruz. Kahvaltısı, öğle yemeği ve atıştırma öğünü dahil.
hunilimomm Rabia_91 Gölcük de canım ama izmit de giden arkadaşlarım da var bayindirlikta oturan arkadaşlarım var onlarda devlete verdiler biraz kontenjan meselesi yeterli 4 yaş varsa açıyorlar
hunilimomm Lina2034 devlet almıyor malesef 4 yaşı bile kontenjan varsa açıyorlar 36. Ayı ne doldurması gerekiyor bizim sınıf 11 kişi oda 5 yaş grubu az olduğu için açtılar
Eminenisaninannesi Ben ilde değilim ilcedeyim. Balıkesirin ilcesi. İki tane kreş var. Biri yarım gün 600 lira. Diğeri tam gün 2500 lira. İlkinde servis yok ikincisinde var. Pazartesi başlayacak kızım. Eşime 2500 fazla geldi malesef 600 TL olana yazdirdik. Ama bu dönem bitsin öbürüne yollicam. Kızım 3.5 yasinda
Merve3323 Eminenisaninannesi Balıkesir’de kısa süreliğine kaldım yarım gün çok memnun kalmıştım kreşten isterseniz ismini verebilirim
Babybloom 1223121364321 evet oğlum devlet okulunda birinci sınıf, kızımı da onun okuluna aldırıcam iki sene sonra inşallah
Usnac4559 gmzshn bence değil insanlar çocukları arkadaş edinsin sosyalleşsin diye 2 yaşında gönderiyor siz eve bunu nasıl sağlayabilirsiniz ki
gmzshn Usnac4559 çocuğum çok sosyal sürekli oyun alanlarına görüyorum çocuk gördüğünde çıldırıyor çok seviyor o yüzden 2 yaşında haftada 3 kere göndermek istiyorum kreşe