ozgulalakus gmzshn Kayseri ildem semt polikliniği yanı kaşifler yılbaşından önce 6 bin lira sabah 9 öğle sonu 4 de geliyor
Buseala İzmir bornova Amerikan Kültürü Akd Kids diye geçiyor şuan 15.000 şubat ayında değişecekti fiyat önümüzdeki dönem için göndermek istiyorum ama içine neler dahil bilmiyorum
EylulBuse gmzshn benim de iki yaşında kızım var, bende çalışmak zorunda olduğum için yarım gün kayınvalidem bakıcak ona bile bırakmak istemiyorum siz düşünün. İmkanınız varsa siz büyütün. Yoksa tabiki yapacak birsey yok :)
FerideDeniz gmzshn özel kreşe değil de devlet snsokuluna gidiyor üç yaştan beri. Tam gün için 2250 ödüyoruz. Kahvaltısı, öğle yemeği ve atıştırma öğünü dahil.
hunilimomm Rabia_91 Gölcük de canım ama izmit de giden arkadaşlarım da var bayindirlikta oturan arkadaşlarım var onlarda devlete verdiler biraz kontenjan meselesi yeterli 4 yaş varsa açıyorlar
hunilimomm Lina2034 devlet almıyor malesef 4 yaşı bile kontenjan varsa açıyorlar 36. Ayı ne doldurması gerekiyor bizim sınıf 11 kişi oda 5 yaş grubu az olduğu için açtılar