Arenim_ Uykusuzhergeceeee doluşmuştur şimdi sanane diyenler😅 ben de şunu anlamıyorum sananeyse napcam diye sormasınlar madem hem soruyolar hem istedikleri cvpları alamayınca yok sanane yok mükemmel anne bilmem ne saydırıyolar. 🤦♀️
Mirabia Uykusuzhergeceeee anlamayana birşey anlatamazsın evet çocuğu düşünüyorsun vicdan yapıyorsun yazık izlemesini istemiyosun gelişimi için ama bunu düşünen yalnızca sensin o yüzden boşver annesi düşünsün. bu gibi bebeğim ismine çağrınca bakmıyor diyenlere annelik yapamıyorsun demekki diyelim
Cennetkokulum___ Usnac1995 Bi izletmiyorum asla diyosun bir izletiyorum diyosun hangisi gerçek yorumun acaba?
3yasakadarsifirekran Usnac1995 60 kelimeyle üçlü cümle baya iyiymiş , siz geçen ekran konuşmasını etkiler mi diye post açmamış mıydınız? 2-3 kelimesi var diyordunuz , konuşması gecikir mi diye endişe ediyordunuz, baya ilerleme kaydetmişsiniz o zaman 👏👏👏
Cennetkokulum___ 3yasakadarsifirekran Beş gün önceki yazdıklarını unutuyor galiba. Yalan üstüne yalan. Kendini kandırır ancak millet salak değil.
Usnac1995 3yasakadarsifirekran @Cennetkokulum___ yahu ironi yapıyorum bu arkadaşa 😂😂😂 kendisi baya yüksek atıp tutuyor ya . Oturup 60 kelimeyi mi saycam zaten, 40 ı çıkmadan yazmışım. Anlamanız lazımdı dalga geçtiğimi. Arkamdanda baya iyi atıp tutmuşsunuz 🥲
3yasakadarsifirekran Cennetkokulum___ Yazılanlarıda okuyup cevap vermiyor 😂 Sırf ekran seviciliği yapmak için yalan söylemek , şaştım kaldım valla.
Cennetkokulum___ 3yasakadarsifirekran Şaşırdık mı? Tabiki hayır 😅😅 Ay ben gidiyorum ya 😅😅kendimle başbaşa çok mutluyum size bol sabırlar 😅😅
Usnac1995 3yasakadarsifirekran ayrıca ben ne zaman yazılana cevap vermemişim bunu düşünüyorum. Sırf insanlar yazmış okadar diye tek tek kontrol edip yazıyorum
Cennetkokulum___ 3yasakadarsifirekran Kütüphane binasında otursaydik komşu olsaydık al,oku ver değiş tokuş yapardik 😅😅 enflasyon malum en çok kitapları vurdu 😅