Ayseeeeee44 Uykusuzhergeceeee bu ev postlarından da bıktık ya izleten izletsin sizene ne gerek var bu postu açmaya
Binnur_cam Mariamercedes yaaaaa bi an parmağı görünce bu ne lan ne alakağğğ dedim sonra jeton düştü 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Kız öteye git kahkaha atıyodum senin yüzüne kızım uyansaydı görürdün gelirdin buraya uyutmaya 🤣🤣🤣🤣
LaMamaDellaCicala Uykusuzhergeceeee uf bazen diyprumki bizimki poposunun ustune oturup tv izlese su linclenen annelerden olacagim 😂kiz tv cama yaposan sinek kadar dikkatini cekmiyor 🤣
Ballikizim99 Kizlarimbenimcanimmm benim eşimde uzun saatler çalışır bebekle bir şekilde zaman geçiyor tv açar mıyım çoğu zaman açmıyorum zira tv akışkanlığım yok ama haber vs izlemek istersem açarım öcü değil yani tv duyar kasanlara bende sinir oluyorum herkesin aklı kendine yeter akıl vermeye gerek yok demi
Usnac1995 Uykusuzhergeceeee ben oğluma doğduğundan beri tv açıyorum 1 saat izliyor, 40 ı çıkmadan başladı. Şuan 16 aylık 3lü cümle kuruyor, 60 kelimesi var
Cennetkokulum___ Usnac1995 Bi izletmiyorum asla diyosun bir izletiyorum diyosun hangisi gerçek yorumun acaba?
3yasakadarsifirekran Usnac1995 60 kelimeyle üçlü cümle baya iyiymiş , siz geçen ekran konuşmasını etkiler mi diye post açmamış mıydınız? 2-3 kelimesi var diyordunuz , konuşması gecikir mi diye endişe ediyordunuz, baya ilerleme kaydetmişsiniz o zaman 👏👏👏
Arenim_ Uykusuzhergeceeee doluşmuştur şimdi sanane diyenler😅 ben de şunu anlamıyorum sananeyse napcam diye sormasınlar madem hem soruyolar hem istedikleri cvpları alamayınca yok sanane yok mükemmel anne bilmem ne saydırıyolar. 🤦♀️
Mirabia Uykusuzhergeceeee anlamayana birşey anlatamazsın evet çocuğu düşünüyorsun vicdan yapıyorsun yazık izlemesini istemiyosun gelişimi için ama bunu düşünen yalnızca sensin o yüzden boşver annesi düşünsün. bu gibi bebeğim ismine çağrınca bakmıyor diyenlere annelik yapamıyorsun demekki diyelim