Cennetkokulum___ 3yasakadarsifirekran Canım niye kendini ispatlama gereği duyuyosun ki,bırak ne düşünüyorlarsa düşünsünler.
Ygtoglm-- Sontvbukucu bunca yıl çocuk gelişimi okudum . Özel eğitim dersleri de vardı. 6 yılımı verdim bu bölüme. Öğrendiğimiz şey buydu otizmle ilgili. Doğuştan gelir. Sonradan olmaz .
Sontvbukucu Ygtoglm-- yanlış öğretmişler o zaman üzgünüm. Otizmin ilk tanımı 1850 lerde yapılmış. O yildan beri kimse doğuştan gelir diyemiyor. Sebebi bulunamadığı icin doğuştan olduğuna inanılıyor. Ozellikle otizm kitaplarında bu şekilde yaziyor.
Minikkusuumm Uykusuzhergeceeee açmamak en güzeli televizyon olmasada telefona bağımlı bı anneyim 🤦♀️ TV hiç açmıyorum telefon tablet günde 30 dk en fazla bakiyodur ne kadar az o kadar iyi keşke sıfıra indirebilsek
slkmsncemile Uykusuzhergeceeee hiç birininde masrafını ödemedim, benim çocuğuma telefon vermeye çalışmanın bedeli olsun 🤣
Ayseeeeee44 Uykusuzhergeceeee bu ev postlarından da bıktık ya izleten izletsin sizene ne gerek var bu postu açmaya
Binnur_cam Mariamercedes yaaaaa bi an parmağı görünce bu ne lan ne alakağğğ dedim sonra jeton düştü 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Kız öteye git kahkaha atıyodum senin yüzüne kızım uyansaydı görürdün gelirdin buraya uyutmaya 🤣🤣🤣🤣
LaMamaDellaCicala Uykusuzhergeceeee uf bazen diyprumki bizimki poposunun ustune oturup tv izlese su linclenen annelerden olacagim 😂kiz tv cama yaposan sinek kadar dikkatini cekmiyor 🤣