Arenim_ Uykusuzhergeceeee doluşmuştur şimdi sanane diyenler😅 ben de şunu anlamıyorum sananeyse napcam diye sormasınlar madem hem soruyolar hem istedikleri cvpları alamayınca yok sanane yok mükemmel anne bilmem ne saydırıyolar. 🤦♀️
Mirabia Uykusuzhergeceeee anlamayana birşey anlatamazsın evet çocuğu düşünüyorsun vicdan yapıyorsun yazık izlemesini istemiyosun gelişimi için ama bunu düşünen yalnızca sensin o yüzden boşver annesi düşünsün. bu gibi bebeğim ismine çağrınca bakmıyor diyenlere annelik yapamıyorsun demekki diyelim
Cennetkokulum___ Usnac1995 Bi izletmiyorum asla diyosun bir izletiyorum diyosun hangisi gerçek yorumun acaba?
3yasakadarsifirekran Usnac1995 60 kelimeyle üçlü cümle baya iyiymiş , siz geçen ekran konuşmasını etkiler mi diye post açmamış mıydınız? 2-3 kelimesi var diyordunuz , konuşması gecikir mi diye endişe ediyordunuz, baya ilerleme kaydetmişsiniz o zaman 👏👏👏
Cennetkokulum___ 3yasakadarsifirekran Beş gün önceki yazdıklarını unutuyor galiba. Yalan üstüne yalan. Kendini kandırır ancak millet salak değil.
Usnac1995 3yasakadarsifirekran @Cennetkokulum___ yahu ironi yapıyorum bu arkadaşa 😂😂😂 kendisi baya yüksek atıp tutuyor ya . Oturup 60 kelimeyi mi saycam zaten, 40 ı çıkmadan yazmışım. Anlamanız lazımdı dalga geçtiğimi. Arkamdanda baya iyi atıp tutmuşsunuz 🥲
3yasakadarsifirekran Cennetkokulum___ Yazılanlarıda okuyup cevap vermiyor 😂 Sırf ekran seviciliği yapmak için yalan söylemek , şaştım kaldım valla.
Cennetkokulum___ 3yasakadarsifirekran Şaşırdık mı? Tabiki hayır 😅😅 Ay ben gidiyorum ya 😅😅kendimle başbaşa çok mutluyum size bol sabırlar 😅😅
Usnac1995 3yasakadarsifirekran ayrıca ben ne zaman yazılana cevap vermemişim bunu düşünüyorum. Sırf insanlar yazmış okadar diye tek tek kontrol edip yazıyorum
Cennetkokulum___ 3yasakadarsifirekran Kütüphane binasında otursaydik komşu olsaydık al,oku ver değiş tokuş yapardik 😅😅 enflasyon malum en çok kitapları vurdu 😅
Uykusuzhergeceeee 1bahar Evet tv izletip izletip bebeğim bana bakmıyorcularla dolu burası sonra post açıyorlar. Ben de kapatın dedim işte
sirincik Uykusuzhergeceeee valla ben izletiyorum egitici cizgi filmler var youtube dan açıyorum izliyo yada normal kanallar izletiyorum çünkü her hangi bi yere gittiğim zaman aman tv yi kapatın ben cocuğa izletmiyorum demek bana gıcıkça bir davranış olarak geliyo hemde cocuk tuhaf hisseder yani tv illa ki görüyo beraber oturuyoruz tv nin karşısına ordaki dansları yapıyoruz veya izlerken hayvan falan cıkıyosa onların seslerini taklit ediyoruz öyle saatlerce değil belli zamanlarda 10-15 dk kadar bazen yarım saate kadar cıkıyo bi tanıdığım evindeki internete kadar kapattı tv yü başka odaya kaldırdı çocuk bizim eve gelip tv yi görünce seviniyor annesi hemen kapat kapat diyor bende gıcık oluyorum açıkcası herşeyin fazlası zarar olduğu gibi tv nin de fazlası illa ki zararlı ben öyle düşünüyorum 🙂
B1elf Mucize1309 asıl sana yetoooooooo yarın o çocuklarla Ayni toplumda yasayacaklar sanane olabilir ama banane değil.
Mucize1309 B1elf of bir bitin yaaa yaw senin onun demesiylemi insanlar yapacak herkes kendi çocuğuna annelik yapsın bune ya yeminle tiskinc geldi artık bu konu bu çağın insanı olmaktan da annesi olmaktanda nefret geldi bune ya
B1elf melera çocugun akran zorbalığina uğradığında da düşersin buraya kizlaaarrrr ne yapmaliyimmmm diye 😂 ama TV için bizene demi haklısın.