Melek1616 ahkalbimm bizede öyle dedi emin konuştu hiç bişey yok dedi sadece biraz geç olacak bazı şeyleri yürüteçte her yere gidiyor mutfağa falan geliyor arkamdan
yaseminkaraca ahkalbimm inşallah canım benim senin destegin bana çok iyi geliyor allah ragzı olsun senden
yaseminkaraca ahkalbimm ankarada herşey geç ilerliyor mantıgım almıyor ama araya birilerini sokup öne almaya çalışıcaz inşallah
Kartopu06 yaseminkaraca Allah sizin yavrunuzla beraber tum yavrularimiza Şafi ismi hurmetine şifasini versin uzulmeyin hemen dualarim sizin yavrunuzla beraber tum yavrulara olsun inşaAllah
yaseminkaraca vildankara hala bekliyorum çıkmadı tortikilos yokmuş boynundan bakıldı ama hala mr sonucunu bekliyoruz 10 güne kadar cıkar inşallah temiz gelir inşallah
ahkalbimm yaseminkaraca ohh çok şükür 🤲 çok çok sevindim. Peki neden öyle yapıyormuş birşey söyledi mi
yaseminkaraca ahkalbimm yok söylemediler oglum eskiye nazaran daha çok açıyor ellerini ama bişey tutmuyor pek şükür temiz geldi babasıda çok yapıyor belki genetikten geçmedir diye düşünüyorum
ahkalbimm yaseminkaraca aman beyinde problem olmasın gerisi halledilir. Büyüdükçe iyice kullanmaya başlar inşallah 🤲 dikenli toplar var ya onlardan alıp çıplak vücuduna masaj yapabilirsiniz