ahkalbimm Melek1616 benim küçük oğlumda sevmiyordu ama dönmeye başladığından beri daha çok yüz üstü duruyor seviyor.
Melek1616 ahkalbimm bide anlamadığım bişey var sırtüstü yatarken kendini az bişey kaldırır fizyoterapist pilates topunun üstüne yatırdı kalça kemiğiyle oynadı direk kendi kaldırıp oturma pozisyonuna geldi
Melek1616 ahkalbimm bizim mr da bişey çıkmadı sadece beynin dışında hafif su var dedi oda bebeklerin çoğunda olur dedi ama acaba diyorum hastalık var mı gerçi mr kesin sonuç veriyor
Gonzalezz Melek1616 evet,🌸 serebral palsi belirtisini bilmiyorum ama bu vakada şunu diyebilirim ki her bebeğin gelişimi farklıdır, bebeği gazdan dolayı sürekli yatirdilarsa bebek başını tutması tabiki de gecikir
Melek1616 Gonzalezz bizde çok korktuk 6. Aya yakın tuttu kafasını biz bebeğimizi 4.aya yakın yere koyduk oda az ve yüz üstü hiç bırakmadık 5.5 aylıkken yüz üstü bıraktık
Melek1616 ahkalbimm bizede öyle dedi emin konuştu hiç bişey yok dedi sadece biraz geç olacak bazı şeyleri yürüteçte her yere gidiyor mutfağa falan geliyor arkamdan