Melek1616 ahkalbimm Şuan oturuyor mesela eğilip önünden kumandayı alıyor iki eliyle solondan sağından alıyor mesela otururken
ahkalbimm Melek1616 sizinde sağ taraf baskın. Fizik tedaviyle geçer Allahın izniyle. Benim oğlumda ilerleme oldu çok şükür ki beyinde hasar olmasına rağmen sizin bebeğiniz de iyi olur inşallah
Melek1616 ahkalbimm Şuan oyuncakları iki eliyle eşit kullanıyor elleri aktif bide denge koordinasyonunu sağlayamıyor motor becerilerinde gerilik var
Melek1616 ahkalbimm dün gece güzel bişey oldu uyurken yüzüstü döndü sonra tek eliyle beşiğe tutundu kendini kaldırdı baya tekrar yattı
ahkalbimm Melek1616 maşallah 😍 daha da iyi olacak daha çok kullanacak. Çünkü çok küçük tam gelişme zamanı.
ahkalbimm Melek1616 benim küçük oğlumda sevmiyordu ama dönmeye başladığından beri daha çok yüz üstü duruyor seviyor.
Melek1616 ahkalbimm bide anlamadığım bişey var sırtüstü yatarken kendini az bişey kaldırır fizyoterapist pilates topunun üstüne yatırdı kalça kemiğiyle oynadı direk kendi kaldırıp oturma pozisyonuna geldi
Melek1616 ahkalbimm bizim mr da bişey çıkmadı sadece beynin dışında hafif su var dedi oda bebeklerin çoğunda olur dedi ama acaba diyorum hastalık var mı gerçi mr kesin sonuç veriyor