Kartopu06 yaseminkaraca Allah sizin yavrunuzla beraber tum yavrularimiza Şafi ismi hurmetine şifasini versin uzulmeyin hemen dualarim sizin yavrunuzla beraber tum yavrulara olsun inşaAllah
yaseminkaraca vildankara hala bekliyorum çıkmadı tortikilos yokmuş boynundan bakıldı ama hala mr sonucunu bekliyoruz 10 güne kadar cıkar inşallah temiz gelir inşallah
ahkalbimm yaseminkaraca ohh çok şükür 🤲 çok çok sevindim. Peki neden öyle yapıyormuş birşey söyledi mi
yaseminkaraca ahkalbimm yok söylemediler oglum eskiye nazaran daha çok açıyor ellerini ama bişey tutmuyor pek şükür temiz geldi babasıda çok yapıyor belki genetikten geçmedir diye düşünüyorum
ahkalbimm yaseminkaraca aman beyinde problem olmasın gerisi halledilir. Büyüdükçe iyice kullanmaya başlar inşallah 🤲 dikenli toplar var ya onlardan alıp çıplak vücuduna masaj yapabilirsiniz
yaseminkaraca ahkalbimm irkilme atakları var o yüzden eeg çektiler tam ner bişey cıkmadı ama bozuk çıkmış eeg si canım
yaseminkaraca Slmrkn mrhaba canım bizim mr sonucumuz temiz geldi şükür sence olsaydı kesin gözükürmüydü 7 aylıktı girdiginde kücükdiye gözükmeme durumu olurmu
vildankara yaseminkaraca temiz çıkmasına o kadar çok sevindimki içini ferah tut çocuğuna güven onun ellerinden daha çok tut hiç farklı gözle bakma inanki her şey daha güzel olacak duanı eksik etme 🫶🏽
yaseminkaraca vildankara teşekkür ederim çok sagolun iyiki varsınız rabbim bütün evlatları esigesin güzel anne 🌸