yaseminkaraca ahkalbimm irkilme atakları var o yüzden eeg çektiler tam ner bişey cıkmadı ama bozuk çıkmış eeg si canım
yaseminkaraca Slmrkn mrhaba canım bizim mr sonucumuz temiz geldi şükür sence olsaydı kesin gözükürmüydü 7 aylıktı girdiginde kücükdiye gözükmeme durumu olurmu
vildankara yaseminkaraca temiz çıkmasına o kadar çok sevindimki içini ferah tut çocuğuna güven onun ellerinden daha çok tut hiç farklı gözle bakma inanki her şey daha güzel olacak duanı eksik etme 🫶🏽
yaseminkaraca vildankara teşekkür ederim çok sagolun iyiki varsınız rabbim bütün evlatları esigesin güzel anne 🌸
Kuzeysmom_ Ya ben de postunuzu okudum ara ara gelişme var mı diye endişe ve korkunuzu sizinle birlikte hissettim inanın . Çok sevindim temiz gelmesine 🥺🥹
yaseminkaraca Kuzeysmom_ şükür hamdolsun mr temiz geldi canım benim rabbim herkese şifa verzin inşallah
elifmr yaseminkaraca bebeğiniz kaçıncı ayda düzeldi acaba problem tam olarak neymiş ögrenebilriniz mi benzer bindurum yasiyorum kafam çok karisik
nidan34 serapakc çocukların beyin kas motor gelişimini etkiler iştahsızlık kas zayıflığı yapar eğer eksikse doktor ona göre yazar yani hem zihinsel hem bedensel gelişimini etkiler
serapakc nidan34 Anladım teşekkür ederim .Nöroloji doktoru bize de b12 iğnesi verdi. Bu yönden etkisi olduğunu bilmiyordum
nidan34 serapakc nöroloji takiplisiniz sanırım geçmiş olsun biz sprey olarak kullandık faydasını gördük