BirCivcivannesi_ alparslan1_ 22 yaşımda evlendik iki sene birliktelikten sonra 23 yaşındayım dört aylık bebem var daha geç evlenmeyi isterdim ama hayat şartları baba baskısı öyle gerektirdi diyelim bebemde yanlislikla oldu tecrubesizlik ama iyikide olduu🤗🤗
melisimm_ alparslan1_ 28 yaşında evlendim. İdeali bilemiyorum. Benim için iyi bir zamandı. Daha erken ya da geç istemezdim.
3yasakadarsifirekran alparslan1_ 28 de evlendim . Araştırmalara göre bir birey duygusal olgunluğa 25 yaşında ulaşıyormuş bu sebeple 25 sonrası en ideali.
Rozalinda alparslan1_ valla atandim 6 yil calistim gezdim tozdum. 29 yasta da evlendim, 2 yilda esimle gezdik sonra oglumuz oldu. Artik evdeyiz:S
Lavanta35_ alparslan1_ 24 yaşında evlendim bok varmış gibi bana öre evlilik gereksiz bir müesese şuan ki aklım olsa asla evlenmezdim kim olursa olsun 😂 Ama ideal yaş derseniz 30+ derim o zamana kadar okul biter iş tecrübesi gençliğini yaşarsın 2-3 senede evliliğin tadına varsan tamam işte
Matildaa 32de evlendim 35te anne oldum. İnsan bu yaşta da hatalı evlilik yapabiliyormuş. Millet gözünü açarken ben ağzımı açmışım. Çünkü ben bir malım
burko alparslan1_ 24 yaşında evlendim şuan 26 yaşındayım 6 aylık bir de bebişim var ideal yaş bence 24 25 düşünüyorum ondan erken de evlenilmez bence
cigdem12345 alparslan1_ 27 de evlendim.Bence ideal yaş 25ten sonrasıdır tabi kendini hazır hissetmekte önemli.