Rabia1605 alparslan1_ 21 yaşında evlendim bence evlenmemek daha iyi bana şans verseler bekar olmayı isterdim
alparslan1_ mutl erken evlenenlerde pek bişey görmemiş okuduğum kadarıyla. Gez toz eğlen en son evlenirsin😂
Rozalinda alparslan1_ cocuk olmadan önce o bize uyar diyordum ama öyle olmadi biz ona uyuyoruz mecbur evdeyiz🫣
Lavanta35_ alparslan1_ Ya tabikide bişeyler yaşadım ama ben hep bu kafadaydım zaten akıl tutulması anıma denk geldi de evlendim 😂
mutl alparslan1_ aynen öyle yaptım hiç pişman değilim tam zamanunda rsbbim birde minnoş nasip etti daha ne olsun
ikiprensannesi0 alparslan1_ 18 yaşımda evlendim ideal evlilik yaşı diye bişey yok en ideali hiç evlenmemek 🤣
Zeyezel Marsila 26 yaşında evlendim. Üniversite bittikten sonra iş hayatına atılıp kariyeri yoluna koyduktan sonra evlenilmesi ideal. Yaş olarak hesaba vurduğumuzda en erken yine 25 - 26 gibi.
tekbasimabakiyorum alparslan1_ 28′de evlendim, 29′da anne oldum 😁 ama birlikte yaşıyorduk zaten o yüzden başbaşa çok fazla aktivite yapmıştık. Bence ideal evlenme yaşı 30