MinikPandam_ alparslan1_ 31 yaşında evlendim. ideali artık 30 ve üstü. okuyup mesleginde ilerlemeden, düşünce olarak olgunlaşmadan, kendi ayakları üstünde durmadan evlenen kadınların yaşadıklarını az çok görüyoruz
Balevlatsahibi alparslan1_ 29 yaşımda evlendim hiç bir zaman evlilik için acele eden bir insan olmadim mesleğim var yedim içtim gezdim hayatı tanidim şimdi bebeğimle istesemde gezemiyorum başka şartlarda olmuş olsam 35 aşağı evlenmezdim
hfzhnf Balevlatsahibi aynı dusuncedeyim canim hiç hemen evleneyim kafası olmadı fakat cocuk için biraz daha erken olabilirdi ama bu şekilde olmasinda da sorun yok bence geç oldu güç olmadı 😊
melera alparslan1_ 22de nişanlanıp 24te evlendim. Bence herşey zamanında güzel ne çok erken ne çok gece bırakmak lâzım. 26tada çocuk sahibi oldum💖 akıl olarak olgunlaşmak kendini geliştirmek güzel Evlilikte çok güzel eğer anlaşabildiğin sevdigin bir eşin varsa herşey daha güzel onunla❤
Deletedmom_117 alparslan1_ Bende kiniyodum vay niye erkenden evlendiniz falan diye ama kinamamak lazımmış djdj
aptallarsizi alparslan1_ 17 yaşında evlendim pişmanım tabikide ideal evlenme yaşı yok ne zamanki olgun sorumluluk sahibi kendi ayaklarımızın üstünde duracağımız bi zamana gelirlerse ozaman canları isterse ozaman evlenebilirler
mesepalamudu16 alparslan1_ sorma valla cahillik işte 😃 cahıl cesareti akıllanmadan evlenmemek.lazim 😊
hfzhnf alparslan1_ 36yasinda evlendim pişman değilim fakat cocuk için biraz daha genç yaş olabilirmiş 30 yaş mesala ve eşim konusunda çok şanslıyım çok ama çok iyi biri Allah razı olsun ondan😊
Birdunyabircennetannesi alparslan1_ 22 yaşında evlendim Eşimden yana değil de biraz daha geç evlenseydim diyorum
Balevlatsahibi hfzhnf evet ama herşeyin hayırlısı ve güzeli olsun şimdi insanlar bilinçli çocuk yapmadım diye hep 35 40 yaşında bir çocuk daha yapıyor en güzelini yapmışsınız Allah mutluluk huzur versin herkesin yuvasına
BirCivcivannesi_ alparslan1_ 22 yaşımda evlendik iki sene birliktelikten sonra 23 yaşındayım dört aylık bebem var daha geç evlenmeyi isterdim ama hayat şartları baba baskısı öyle gerektirdi diyelim bebemde yanlislikla oldu tecrubesizlik ama iyikide olduu🤗🤗