Lavina zezeyyy55 piskolojimin yerinde değil sinirli aksi mutsuz huysuz bir kadına döndüm kazayla olmasaydı 3 çoçuk doğurmazdım aklı olan doğurmasın 😂
bal012 zezeyyy55 ahahahahaha aynı ben 4 yaş kızım 4 buçuk aylık oğlum var 3 . Bebepi hemen dopurasım var ama tuutyırum kendimi oğluşum 2 yaşına gelince planlıyorum🥰
bal012 feyzaninemresi zamanla hepsi geçiyor bak zamanla oğlum 4,buçuk aylık oldu kızım 4 yaşında şimdi daha iyiyiz kızkançlıl var ama hep gğzel şeyler aşılamaya çalışıyorum
ppzeynep zezeyyy55 3 çocukluyum ama benim ilk kızım 10,5 yaşında. O yüzden zorluğunu çok anlamıyorum. Sizin işiniz bir tık zor olabilir ama çok çocuk harika bir şey. Yaşım ilerlemese 4′ü de düşünürdüm.
zezeyyy55 ppzeynep katılıyorum size küçük oğlum da kreşe gidecek o zaman daha rahat olurum diye düşünüyorum
babyackgz zezeyyy55 kız ahahaha al benden de aynı benimkilerin biri 2 yaşına diğeri 3 yaşına gircek arada bi geliyo 3.çocuk perileri 😂😂
ArsAyz zezeyyy55 Rahat batıyo dimi 😂 Arada banada geliyo da hemen vazgeçiyorum, 3,5 yaş ve 23 aylık benimkilerde 😂😂
Ebrarkolcetin zezeyyy55 bu maddiyatta nasıl yetişiyorsunuz iki çocuğa, kıyafetiydi oyuncağıydı, okuluydu, ayakkabısıydı montuydu nasıl yetiyor, maşallah 🧿 💝💗
tubasd Ebrarkolcetin ilk çocuk ikinciyi giydiriyor kıyafet vs masraf tutmuyor asıl masraf okula başladıklarında başlıyor bana göre anne sütü alıyorsa geriye 2 3 parça kıyafet ve bez kalıyor
zezeyyy55 Ebrarkolcetin benim ikisi de oğlan hep eşyalarını dönüşümlü kullandım hala da kullanıyorum sıfır ve marka takıntım yok çok kullandım 2. el ikisi de anne süt aldı şükür mama derdim de olmadı he kızım olsa ona da aynı şekil abilerininkileri kullansın 😀
1civcivannesi laledevri35 az önce oturup ben bu çocuğa bakamıyorum diye hıçkıra hıçkıra ağladım yemin ederim hamileliği saymıyorum bile onların çocuğu mu çok akılı benimki mi çok yaramaz bilmiyorum vala