zezeyyy55 beyoglu67 Allah yardımcınız olsun ikisi de çok küçükmüş daha 🤲 eşlere büyük iş düşüyor gerçekten akıl sağlığımız için
zezeyyy55 elifminamom çocuklarım çok yaramaz değil şükür eşim de yardımcı oluyor o yüzden bi cesaret geldi bana gitmiyor 😃
zezeyyy55 ikibebelikanne 2 hamileliğimde çok şükür güzel geçti hamile olduğumu anlamadım bile ama tabi hepsi aynı olmuyor belki 3 fena olacak ama hayırlısı tabi😀
zezeyyy55 Defnegzm siz arayı baya açmışsınız ama maşallah inşallah bana da bi kız çocuğu nasip olur 🧿
zezeyyy55 hzlenzlumt gücü hala kendimde buluyorum sağolsun eşim de çok yardımcı oluyor o olmasa yetişemem ☺️
AEgemm zezeyyy55 benim 3. Çocuğum yok sadece meraktan geldim😁 kurban olıyım nasıl istiyosunuz 3. Çocuğu 😁benim 1 tane prematüre erkek bebeğim var 5 aylık perişan oldum. Siz nasıl başardınız da 1 tane daha istettiler size söyleyin ben de uygulıyım
Lavina zezeyyy55 piskolojimin yerinde değil sinirli aksi mutsuz huysuz bir kadına döndüm kazayla olmasaydı 3 çoçuk doğurmazdım aklı olan doğurmasın 😂
bal012 zezeyyy55 ahahahahaha aynı ben 4 yaş kızım 4 buçuk aylık oğlum var 3 . Bebepi hemen dopurasım var ama tuutyırum kendimi oğluşum 2 yaşına gelince planlıyorum🥰