zezeyyy55 hzlenzlumt gücü hala kendimde buluyorum sağolsun eşim de çok yardımcı oluyor o olmasa yetişemem ☺️
AEgemm zezeyyy55 benim 3. Çocuğum yok sadece meraktan geldim😁 kurban olıyım nasıl istiyosunuz 3. Çocuğu 😁benim 1 tane prematüre erkek bebeğim var 5 aylık perişan oldum. Siz nasıl başardınız da 1 tane daha istettiler size söyleyin ben de uygulıyım
Lavina zezeyyy55 piskolojimin yerinde değil sinirli aksi mutsuz huysuz bir kadına döndüm kazayla olmasaydı 3 çoçuk doğurmazdım aklı olan doğurmasın 😂
bal012 zezeyyy55 ahahahahaha aynı ben 4 yaş kızım 4 buçuk aylık oğlum var 3 . Bebepi hemen dopurasım var ama tuutyırum kendimi oğluşum 2 yaşına gelince planlıyorum🥰
bal012 feyzaninemresi zamanla hepsi geçiyor bak zamanla oğlum 4,buçuk aylık oldu kızım 4 yaşında şimdi daha iyiyiz kızkançlıl var ama hep gğzel şeyler aşılamaya çalışıyorum
ppzeynep zezeyyy55 3 çocukluyum ama benim ilk kızım 10,5 yaşında. O yüzden zorluğunu çok anlamıyorum. Sizin işiniz bir tık zor olabilir ama çok çocuk harika bir şey. Yaşım ilerlemese 4′ü de düşünürdüm.
zezeyyy55 ppzeynep katılıyorum size küçük oğlum da kreşe gidecek o zaman daha rahat olurum diye düşünüyorum
babyackgz zezeyyy55 kız ahahaha al benden de aynı benimkilerin biri 2 yaşına diğeri 3 yaşına gircek arada bi geliyo 3.çocuk perileri 😂😂