Gamzeeyigun bal012 aseton diyecektim bende ama duvarınız açık renk değil galiba, mutfak süngerine cif dokup onunla temizlemeyi deneyin o da etkili oluyor
KayraVeAnnesi_06 bal012 Dedim ya birde etiket sökücü spreyler var , yani o yapışkanı çıkarmak için ondan alıp deneyebilirsin başka da aklıma birşey gelmiyor 🤷🏻♀️ inşallah çıkar uğraştırmaz seni 🙏🏻
Gamzeeyigun bal012 buz sürmeyi deneyin bide belki ters etki yapar sıcaktan ziyade, sakızda falan işe yarıyor ya
bal012 Gamzeeyigun atlas41023 KayraVeAnnesi_06 Elifhakan12 Bugleminannesi28 Crnur Azize_d Azize_d Nezzz_ Kızlar inşallah kimseyi atlamamışımdır bu ürünü alın aldırın ojeden daha hafif kokusu var zaten camları açıp öyle sildim köpük yapışkanı da altta kalan izi de geçirdi valla kesinlikle alın evinizde bulunsun artık duvarlar korksun ben den 😎😎😎neler yapıştıracağım neler 🤣
Gamzeeyigun bal012 hahahaha durduk yere gerilime gerek yok yav bi duvar için 😂 sıkılıp söktun mu naptin yapıştırıcı da görev aşkıyla yanıp tutuşmuş bu nasıl yapismak
Elifhakan12 bal012 üzmek için söylemedim, bı çözüm olursa bende yapayım diye dedim..Ben bütün evin duvarlarınin batırdım
Arensmom_ bal012 ay çok kolay bi yöntemi var. Pas sökücü spreyler var. Ondan sıkıp silin anında çıkarıyor ben hep öyle yapıyorum
bal012 Gamzeeyigun canla başla yapışmış çıkmıyor valla 🥲 en iyisi pas çözücü de deneyeyim zaten duvar maf oldu 😃😃😃 daha kötü ne olabilir ki
Arensmom_ bal012 marketi bilmiyorum ama internette vardır isterseniz adını yazayım bakın. Benim duvarlarımda gri renkli. Asla boyaya zarar vermedi Belki 25 tane bant söktüm diyebilirim size
bal012 Elifhakan12 pas çözücü önerdi biri istersen sen de al şimdi ismini de yazacak onu da deneyip kurtulalım ya 🥲