Gamzeeyigun bal012 aşağı doğru lastik çeker gibi duvara paralel bi şekilde çekerek çıkarmanız lazım yoksa duvar boyasını kaldırıyor
bal012 Gamzeeyigun atlas41023 KayraVeAnnesi_06 Elifhakan12 Bugleminannesi28 Crnur Azize_d Azize_d Nezzz_ Kızlar inşallah kimseyi atlamamışımdır bu ürünü alın aldırın ojeden daha hafif kokusu var zaten camları açıp öyle sildim köpük yapışkanı da altta kalan izi de geçirdi valla kesinlikle alın evinizde bulunsun artık duvarlar korksun ben den 😎😎😎neler yapıştıracağım neler 🤣
bal012 atlas41023 denedim olmadı ya kabası çıktı ama altta bant izi kaldı zımpara işe yarar mı acaba denesem
KayraVeAnnesi_06 bal012 Duvardaki iz için rengini attırır mı bilmiyorum ama aseton ya da bu tarz etiketleri söken spreyler var onları deneyebilirsiniz
Gamzeeyigun bal012 aseton diyecektim bende ama duvarınız açık renk değil galiba, mutfak süngerine cif dokup onunla temizlemeyi deneyin o da etkili oluyor
KayraVeAnnesi_06 bal012 Dedim ya birde etiket sökücü spreyler var , yani o yapışkanı çıkarmak için ondan alıp deneyebilirsin başka da aklıma birşey gelmiyor 🤷🏻♀️ inşallah çıkar uğraştırmaz seni 🙏🏻
Gamzeeyigun bal012 buz sürmeyi deneyin bide belki ters etki yapar sıcaktan ziyade, sakızda falan işe yarıyor ya
Gamzeeyigun bal012 hahahaha durduk yere gerilime gerek yok yav bi duvar için 😂 sıkılıp söktun mu naptin yapıştırıcı da görev aşkıyla yanıp tutuşmuş bu nasıl yapismak