Arensmom_ bal012 hiç boşa uğraşmayın vallahi tecrübeyle sabit. İki fıs yapıp bi bez alıp silin cillop. Silerken biraz yoruyor ( tabi benim gibi 20 tane aynı anda yapıştırmazsanız yorulmazsınız 😂😂) ama yinede sonuç misssssss
bal012 Arensmom_ çok teşekkür ederim çok kalbimi sana bıraktım😍😍😍 hemen netten bakayım sonucu da kesinlikle paylaşacsğım
Arensmom_ bal012 dış kapıma da sünnet için Hoşgeldiniz tabelası asmıştım onuda aynı şekilde söktüm dış kapımda da hiç bir sorun yok çok şükür bende kiracıyım özellikle dikkat ederim zarar görmesin diye. Bunu keşfettikten sonra herseyi yapıştırdım 😂
bal012 Arensmom_ yalnız kitaplarda şahane akıcı şaşırtıcı kitapları da seviyoruz belli 🤗bir kısmını ben de okudum
bal012 Arensmom_ ahahahahaha🤣🤣 benimkileri de silerse bu tüm duvarlar korksun benden neler yapıştırırım neler 🤣
Crnur bal012 saç kurutma makinesi ile bantın üzerine tutun sonra parmağınızla kaldırın mutfak dolaplarına kilit takmıştık sonra yenisi ile değiştirirken çok işime yaradı iz bırakmıyor
bal012 Gamzeeyigun atlas41023 KayraVeAnnesi_06 Elifhakan12 Bugleminannesi28 Crnur Azize_d Azize_d Nezzz_ Kızlar inşallah kimseyi atlamamışımdır bu ürünü alın aldırın ojeden daha hafif kokusu var zaten camları açıp öyle sildim köpük yapışkanı da altta kalan izi de geçirdi valla kesinlikle alın evinizde bulunsun artık duvarlar korksun ben den 😎😎😎neler yapıştıracağım neler 🤣
Arensmom_ bal012 sen biraz fazla zorlamışsın ama resme baktımda o önceki izler çıkmaz. Bantlara elleme hiç sprey geldikten sonra silersin onlar çıkar. Zorladıkların için boya gerekebilir etrafı lekelenmiş çünkü😂
bal012 Azize_d iki bebeğim var tiner çok kokar ya eğer bu sprey çıkarmazsa mecbur tiner de denetim teşekkğr ederim
Arensmom_ bal012 teşekkür ederim. Çocuktan önce bayağı iyiydim çocuktan sonra pek ekleyemedim yenilerini. Malum okumak için fırsat olmuyor 😂
bal012 Arensmom_ eşim geldi valla haberim yokmuş gibi davranıyorum bir şey derse on sene önceki kız konusunu açıp gündem değiştirmeyi ı planlıyorum 🫣🤭 kavga çıkarır uyurum🤣