Cenk Oğlum 10.ay 21 günlük burcu KOVA yükseleni KOÇ adı Cenk Aşırı hareketli pili hiç bitmiyor 3 kişi ancak yetişiyoruz inatçı kolay kandırılamayan sevimli akıllı bir bıdık Kızım Balık yükselen Boğa Akıllı duygusal sevecen naif içe dönük
Dvb1016 Mervil 18 aylık kızım Aslan burcu evde sınıf başkanı gibi, herşey onun istediği yerde duracak, herşeyde bizden önce atlıyor. Asansör düğmesine boyu yetmiyo diye bi yere gidemiyoruz mesela, herşeyi yönetmek istiyo daha çok erken değil mi ya 😞
Linaamom Brcnnnnn kızım da aynı 😂boğa burcu çok yemek seçer ama sanırım damak tadları farklı oluyormuş ben henüz bulamadım damak tadı ne🤣
gurbetcimami mesepalamudu16 oyy daha küçükmüş benimki 4 girecek ama 3 den sonra gör sen çok felaket şimdi huyları daha da bi değişti çocuğumu tanıyamıyorum bu da 4 yaş sendromu belirtisi mi bilmiyorum
gurbetcimami mesepalamudu16 kesinlikle çok güzel ama ben ne desem sen şimdi o tatlı miniğe yakıştıramassın yaşayıp görmen lazım 😂
KyZeyem tefe 4 aylık aslan burcu oğlum var ağlayarak hatta anırarak her dediğini yaptırıyor sinir inat hat safhada artık önünde eğilicez elimizi bağlayıp o derece
Gmzcbt21 Filiz_KuZeynep oğlum da yengeç 5 aylık daha ama çok sosyal kelebek güler yüzlü uysal bir bebiş. Herkesi seviyor sanki merhametli de gibi. Hissediyorum ben hastayken falan sanki daha da uysal oluyor. Çok hırslı dönmeye yeni başladı dönene kadar hırsıyla bogustu resmen. Çok cilveli bir oğlan bir de deliriyorum haline tavrına. Yükseleni de yay bazende yay gibi geriliyor ama genel olarak uysal guleç
Defnegzm tugkee benim üçüncü çocuğum ama hiçbiri bunun gibi değildi sanki ilk defa anne oldum çok zor ya
gurbetcimami mesepalamudu16 inşallah 😅ama aslında çok yaramaz bi çocuk değil kızım öyle çok haylazlık yapmaz ama hiç söz dinlemez herşeye ağlar bide kardeşi var bir yaşında bu aralar onu çok kıskanıyor önceden böyle yapmıyordu dönemsel galiba
Ballibademin_21 tefe Büyük oğlum 3 yaşında balik bebesi çok duygusal çok hasas bir yapisi var cudden sevgi dolu bi cocuk. Diger oglum 1 yasunda oğlak bebesi Hırslı sinirli ve cok düşünceli güler yüzlü bir bebek 😃