Mertveannesi2211 berikomoms bende bende 😀 tek istediğim şey dinlenmeye ihtiyacım olduğu zamanlarda biraz tek başına oyalanabilmesi ama bu günlerde geçer elbet bir gün kendi kendine oynamayı öğrenir diye umuyorum
Annesininprensesi55 tefe Yengeç burcu bir kızım var çok inat dediğim dedik istediği olana kadar ağlar bağırır istediğini dinler dinletir istemezse dinlemez seni ama en sevdiğim yanı ben kızınca yanıma gelip nooolllduuu anne anlat bana diye ellerini açıp yüzüme dokunup sarılıp öpmesi
ilon Annesininprensesi55 bir yengeç kızı da bende var sürekli benle ilgilen beni sev kafasında ama sürekli bir de ben bazen kazınca gelip beni öpüyor ellerimi öpüyor eriyorum yemin ederim 🫠🌺
dertlimommyy tefe bizimki 22 Haziran biraz ikizler biraz yengeç henüz 6 aylık ama bugün ağlarken bir anda kahkaha atıp geri ağlamaya başladı 😂 aha dedim ikizler bu 😂😂
Gizemcbc dertlimommyy benim oğlumda 22 haziran 2020 doğumlu. Gerçekten öyle tam ortasi olduğu için ikisini birden yaşıyoruz 😂
Binnur_cam tefe 8 aylık kızım koç burcu ; ikizler gibi aşırı kararsız Sabırsız Sinirli Sürekli ilgi ister 🙄
uyuyanadamdannefret Binnur_cam aynısı .8 aylık erkek Bebek koç burcu enerji topu asla yerinde durmuyor.Başına buyruk. Gel derim gelmez😂 herkes sen yandın diyor
Gmzcbt21 Filiz_KuZeynep oğlum da yengeç 5 aylık daha ama çok sosyal kelebek güler yüzlü uysal bir bebiş. Herkesi seviyor sanki merhametli de gibi. Hissediyorum ben hastayken falan sanki daha da uysal oluyor. Çok hırslı dönmeye yeni başladı dönene kadar hırsıyla bogustu resmen. Çok cilveli bir oğlan bir de deliriyorum haline tavrına. Yükseleni de yay bazende yay gibi geriliyor ama genel olarak uysal guleç
Binnur_cam uyuyanadamdannefret buda kız versiyonu işte enerji patlaması yaşıyor bana kız çocuğu uslu olur dediler ya yalan söylediler yada benimki erkek 🙄😅😅😅
Mervil tefe 7 ağustos 2021 doğumlu Aslan burcu kızım var. Doğduğundan beri anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Ben başak burcuyum aman o başak olmasın diye dua ettim aslan oldu. Bizi parmağında oynatıyor tam bir yönetici. 🥰
Dvb1016 Mervil 18 aylık kızım Aslan burcu evde sınıf başkanı gibi, herşey onun istediği yerde duracak, herşeyde bizden önce atlıyor. Asansör düğmesine boyu yetmiyo diye bi yere gidemiyoruz mesela, herşeyi yönetmek istiyo daha çok erken değil mi ya 😞
Svgcarim Oğlum ikizler burcu. İnat sinirli her daim ilgi üstünde olsun istiyor. Aksiyon sever 😂Ama çok eğlenceli ❤️
mesepalamudu16 tefe 10 Nisan doğumlu kızım koç burcu 😍 İlgi delisi İnatçı Sinirli bir kız çocuğu 😊Rabbim sağlık sıhhat versin tüm bebelere 😍
lamiakus anne_yiz başak burcu olup nasıl 4 bucuk aylık oluyor. Benimki 4 ayına gircek 24 ağustos doğumlu