berikomoms Lavinkus evet gerçekten onu anladım 😂 yapacağı şeyi bir anda yapıyor anlamıyorsun bile ne ara yaptı çok sessiz ve sinsi
Lavinkus tefe canım kızım , bebeğim, şirretnurum aslan burcu ve bütün özelliklerini dibine kadar yaşıyoruz🤦🏻♀️ el kadar bebe ağlayarak her istediğini yaptırıyor yıldıııımmm 😒😂
CizerBirAnne Benim kızım balık burcu ve gerçekten duygusal 🥹 tavşancan ve faresu serisinin kitaplarından birinde tavşancan ağlıyor diye o kitabı okutmuyor artık, o derece 😃
uykularyalanoldu_21 CizerBirAnne ay çok tatlı 🥹 benim oğlum da balık bazı şarkılarda iç çeke çeke ağlıyor 😔
Aslanmom__ tefe benim oğlan da başak aynı huylar bizde de var ve altına yaptığı saniye temizlensin istiyor asla öyle durmuyor her diyorum titiz bebişim 😂😂
tekbasimabakiyorum tefe ben kızım kova burcu olsun diye gün gün hesap yaptım, hedefime ulaştım 😁 kovalar mantık insanıdır, özgür ruhludur, deli doludur. Öyle olmasını istedim ve şimdiden çılgın olduğuna eminim 🤣
CizerBirAnne tekbasimabakiyorum bir kova burcu olarak yazıyorum, takdir edilesi bir şey yapmışsınız 🤣🤣
tbygz 3 ay 8 günlük başak burcu erkeğiyiz kadınları bana hep çok takıntılı gelir başak burcunun umarım oğlumda öyle olmaz ama çok komik bir bebek 💓
hfzhnf tefe oğlum balık burcu 10 aylık olacak aşırı zeki sinirli ve bizi parmağında oynatıyor hedefine ulaşmadan bırakmıyor birseyi büyüdüğünde halimiz duman😊😁
Mertveannesi2211 Prenses_Liya bizimkiler aynı gün doğmuş 🥰 çok hareketliler simarmak için her fırsatı kullanıyorlar,mesela bu ara alışmış attım deyip kendini yerlere atıyor 😂😂
Lavinkus berikomoms sinsi bizim göbek adımız kıız😂 Allah kolaylık versin bacım akreple uğraşmak zordur kendimden biliyorum 🙄😂
Motherqueen_ tefe boga burcu ve istahsiz hani boga burclari yemege duskun olurdu burclara olan inancimi kaybettim vshdgklf ben😅🤣
Aliceharikalardiyarinda Motherqueen_ al benden de o kadar arkadaşım. Boğa oldu diye sevindim mis gibi uyur mis gibi yemeğini yer dedim. Yemek yerken süründürüyor beni aşırı mızmız iştahsız ve uyku falan da uyumuyor bu aralar. Nasıl bir boğadır anlamadım bana tersi hep denk gelir zaten bahtsız kaderim 😭😭😀😀
Serap- Ay oglak burcu bebe anneleri yok durun oglumu anlatayim 11 aylik ayaklandi sinirlenince parmak uclarina kalkio bagriyor beni dovecek diye korkuyorum ama cok sevimli oldugundan gulerek izliyorum cok sakindir istedigi olmayinca gozu doner 😁 ben yay burcuyum enerjime bi sekilde ayak uydurmaya caljsiyir ama hep uykusu var yaramzliga dalddiginda da asla uyutamam aylardir yatakta ziplatarak uyutturuyor kendini 24 yasinda fitik oldum devami fragmanlardan sonra 🤩
Defnegzm tefe kızım Aslan burcu o kadar huysuz ki kaç doktora götürdük her gören ne kadar sinirli dedi Allah bana yardım etsin iki tane de akrep burcu kız var evde hepsi birbirinden zor
binnur64 Defnegzm benimki de aşşırı huysuz ve sinirli ben 4 ay atağından öyle sanıyodum sizinki kaç aylık
gulyabani Defnegzm aslan burcuyum ilerde daha zor😂😂 kızımda ramakla yengeç burdu oldu eşim dua etti iki aslanı kaldıramam diye😂
Defnegzm binnur64 4 ay 7 gün yok canım benimki doğdu doğalı böyle hatta bu sabah farklı bir doktora götürdüm görür görmez çok sinirli dedi huysuz olur uykuya direnir memeye direnir bu tür bebekler zor olur dedi ben artık kabullendim
Emiraslan Benim oğlumun adı da aslan burcuda 🦁 bebeğim 16 aylık farkettiğim özellikleri full ego sürekli poh pohlanmak alkışlanmak istiyor inatçı ve sinirli resmen henüz çok iyi konuşamasada çıkardığı seslerle sinirini belli ediyor allah sonumuzu hayır etsin 😁😂
fatma___ Emiraslan ayy gerçekten burçlara inanmazdım ama oğlum daha 5 aylık hepsi de onda var çok inatçı sürekli ilgi istiyor sinirini şimdiden belli ediyor :)