3-erkek-annesi 10 yaşında oğlum akrep burcu çok merhametli asla üzülmeme dayanamaz duygularını içinde yaşar bu beni biraz üzüyor açıkçası ama çokta güçlü bir yapısı var mental olarak 4 buçuk yaşında oğlum boğa burcu buzdolabının önünden hiç ayrılmaz😂 canı sürekli bir şeyler çeker Çok kilolu değil sadece yemek yemeyi seviyor 9 buçuk aylık oğlum balık burcu şuan keşfettiğim çok nazlı ve hassas gözleri çok çabuk doluyor 😅 sanırım birde fazlasıyla annecilik var 🥰
Binnur_cam uyuyanadamdannefret buda kız versiyonu işte enerji patlaması yaşıyor bana kız çocuğu uslu olur dediler ya yalan söylediler yada benimki erkek 🙄😅😅😅
Prenses_Liya Binnur_cam inan kızlar daha yaramaz benim gördüğüm kadarıyla 😂 benim kızda bir enerji var bütün erkekleri geçer o koşuyor ben peşinde koşuyorum Akrep burcu çok inat
Prenses_Liya Mertveannesi2211 Bizde yarın 13 aylığız çok inat yapma dediğim şeyi daha çok yapar çok hareketli
Mertveannesi2211 Prenses_Liya bizimkiler aynı gün doğmuş 🥰 çok hareketliler simarmak için her fırsatı kullanıyorlar,mesela bu ara alışmış attım deyip kendini yerlere atıyor 😂😂
berikomoms Lavinkus evet gerçekten onu anladım 😂 yapacağı şeyi bir anda yapıyor anlamıyorsun bile ne ara yaptı çok sessiz ve sinsi
Lavinkus tefe canım kızım , bebeğim, şirretnurum aslan burcu ve bütün özelliklerini dibine kadar yaşıyoruz🤦🏻♀️ el kadar bebe ağlayarak her istediğini yaptırıyor yıldıııımmm 😒😂
CizerBirAnne Benim kızım balık burcu ve gerçekten duygusal 🥹 tavşancan ve faresu serisinin kitaplarından birinde tavşancan ağlıyor diye o kitabı okutmuyor artık, o derece 😃
uykularyalanoldu_21 CizerBirAnne ay çok tatlı 🥹 benim oğlum da balık bazı şarkılarda iç çeke çeke ağlıyor 😔
Aslanmom__ tefe benim oğlan da başak aynı huylar bizde de var ve altına yaptığı saniye temizlensin istiyor asla öyle durmuyor her diyorum titiz bebişim 😂😂
tekbasimabakiyorum tefe ben kızım kova burcu olsun diye gün gün hesap yaptım, hedefime ulaştım 😁 kovalar mantık insanıdır, özgür ruhludur, deli doludur. Öyle olmasını istedim ve şimdiden çılgın olduğuna eminim 🤣
CizerBirAnne tekbasimabakiyorum bir kova burcu olarak yazıyorum, takdir edilesi bir şey yapmışsınız 🤣🤣
tbygz 3 ay 8 günlük başak burcu erkeğiyiz kadınları bana hep çok takıntılı gelir başak burcunun umarım oğlumda öyle olmaz ama çok komik bir bebek 💓
hfzhnf tefe oğlum balık burcu 10 aylık olacak aşırı zeki sinirli ve bizi parmağında oynatıyor hedefine ulaşmadan bırakmıyor birseyi büyüdüğünde halimiz duman😊😁