Gizemcbc dertlimommyy benim oğlumda 22 haziran 2020 doğumlu. Gerçekten öyle tam ortasi olduğu için ikisini birden yaşıyoruz 😂
Aliceharikalardiyarinda Motherqueen_ al benden de o kadar arkadaşım. Boğa oldu diye sevindim mis gibi uyur mis gibi yemeğini yer dedim. Yemek yerken süründürüyor beni aşırı mızmız iştahsız ve uyku falan da uyumuyor bu aralar. Nasıl bir boğadır anlamadım bana tersi hep denk gelir zaten bahtsız kaderim 😭😭😀😀
Motherqueen_ Aliceharikalardiyarinda banada uyuyan ve yemek bi bir bebek denk gelse şasardim zaten benim digeride ayniydi 🤣
Ezgi87 tuche8989 bizim oğlanda aslan hatta ağustos 21 i dün 4 aylık olduk çok şükür… matematik olarak düşününce bizdemi yanlış var dedim, ben büyüttüm deyince güldürdün sağol allah senide güldürsün 🤣🤣… Çok büyütme küçüklüğünü çok ararsın canım
Defnegzm tugkee benimkide aynısı resmen birlikte yatıp birlikte kalkıyoruz hiç mi uykuyu sevmez bir bebek nefes alacak vakit yok
Gizem_zk tefe 1nisan koç benim oğlum inatçı çok sınırlı kafasını duvarlara vuruyor İlgi manyağı oyunun içinde bile kendi kuralları olan bir çocuk ne diyim Allah bana yardım etsin
Deletedmom_110 tefe kızım Aslan cidden lider ben ben olmak ister oğlum oğlak sessiz sakin huzurlu bir bebek sinirli ama çok😀🌺
gurbetcimami mesepalamudu16 inşallah 😅ama aslında çok yaramaz bi çocuk değil kızım öyle çok haylazlık yapmaz ama hiç söz dinlemez herşeye ağlar bide kardeşi var bir yaşında bu aralar onu çok kıskanıyor önceden böyle yapmıyordu dönemsel galiba
tugkee Defnegzm haha 😃 aynısı gece 11 de yatarız sabah 8 30 9 da ayakta o uyusunda bende uyuyim yok bisey sormak istiyorum acab ismiyla seslendiginde bakiyomu bizimki bakmıyor hala da