HappyQueen tefe benim bebeğimde ikizler burcu gerçekten burcunun hakkını veriyor. İstediği şeyi ona veriyorum sonra o bana geri veriyor ağlıyor bi öyle bir böyle 😂😂
tugkee Defnegzm haha 😃 aynısı gece 11 de yatarız sabah 8 30 9 da ayakta o uyusunda bende uyuyim yok bisey sormak istiyorum acab ismiyla seslendiginde bakiyomu bizimki bakmıyor hala da
Defnegzm tugkee benimkide bakmıyor canım seslere dönüp bakıyo ama ismine bakmıyor bir de daha dönmüyo bizimki
tugkee Defnegzm bizimkide 3 aylikken bi kere döndü sonra daha dönmedi bende dedim acaba isminimi benimsemedi sevmedi oyuzden sormak istedim
Defnegzm tugkee valla canım bilmiyorum ki bizde aslında ismiyle çok hitap etmiyoruz belkide ondan diyorum
Alpha_ tefe benim kızımla burcum aynı Boğa burcuyuz.19 aylık, karakteri o kadar bana benziyor ki bazen bakıyorum birşeyde soyluyemirem 😂çok akıllı, inatçi ve yemeye düşkün prensesim 🐥🐥❤️
mavikalpefe124 tefe Koç burcu dediğim dedik öttürdüğüm düdük hesabı 😄 Ben bu yaşta bu kadar aksilik bu kadar inat görmedim😄😄