Defnegzm tugkee benimkide aynısı resmen birlikte yatıp birlikte kalkıyoruz hiç mi uykuyu sevmez bir bebek nefes alacak vakit yok
Ezgi87 tuche8989 bizim oğlanda aslan hatta ağustos 21 i dün 4 aylık olduk çok şükür… matematik olarak düşününce bizdemi yanlış var dedim, ben büyüttüm deyince güldürdün sağol allah senide güldürsün 🤣🤣… Çok büyütme küçüklüğünü çok ararsın canım
Gizem_zk tefe 1nisan koç benim oğlum inatçı çok sınırlı kafasını duvarlara vuruyor İlgi manyağı oyunun içinde bile kendi kuralları olan bir çocuk ne diyim Allah bana yardım etsin
Motherqueen_ Aliceharikalardiyarinda banada uyuyan ve yemek bi bir bebek denk gelse şasardim zaten benim digeride ayniydi 🤣
Deletedmom_110 tefe kızım Aslan cidden lider ben ben olmak ister oğlum oğlak sessiz sakin huzurlu bir bebek sinirli ama çok😀🌺
gurbetcimami mesepalamudu16 inşallah 😅ama aslında çok yaramaz bi çocuk değil kızım öyle çok haylazlık yapmaz ama hiç söz dinlemez herşeye ağlar bide kardeşi var bir yaşında bu aralar onu çok kıskanıyor önceden böyle yapmıyordu dönemsel galiba
tugkee Defnegzm haha 😃 aynısı gece 11 de yatarız sabah 8 30 9 da ayakta o uyusunda bende uyuyim yok bisey sormak istiyorum acab ismiyla seslendiginde bakiyomu bizimki bakmıyor hala da
HappyQueen tefe benim bebeğimde ikizler burcu gerçekten burcunun hakkını veriyor. İstediği şeyi ona veriyorum sonra o bana geri veriyor ağlıyor bi öyle bir böyle 😂😂
Defnegzm tugkee benimkide bakmıyor canım seslere dönüp bakıyo ama ismine bakmıyor bir de daha dönmüyo bizimki
tugkee Defnegzm bizimkide 3 aylikken bi kere döndü sonra daha dönmedi bende dedim acaba isminimi benimsemedi sevmedi oyuzden sormak istedim
Defnegzm tugkee valla canım bilmiyorum ki bizde aslında ismiyle çok hitap etmiyoruz belkide ondan diyorum
Alpha_ tefe benim kızımla burcum aynı Boğa burcuyuz.19 aylık, karakteri o kadar bana benziyor ki bazen bakıyorum birşeyde soyluyemirem 😂çok akıllı, inatçi ve yemeye düşkün prensesim 🐥🐥❤️