elifminamom Gul__ iki türlü de oluyor galiba buzlukta hazır rende elmam var tekrar koysam yapınca bir sorun olmaz heralde
Gul__ elifminamom Ben buzu çözülmüş şeyleri tekrar bir şeylere koyup dondur muyorum.pek sağlıklı değil bence
tmtalya Yiyecek içecek öğretmeniyim çiğ ya da pişmiş şekilde buzlukta muhafaza edebilirsiniz. Kurabiye,kek börek pizza hepsi olur. Pişmiş şekilde saklayacaksaniz isitmaniza kurabiyeleri gerek yok 1 saat önce çıkartın kendi kendine salar sorun olmaz.
Synmannesi elifminamom canım oda nefis yemek tarifleri tuzlu kurabiyeden bakıp yapıyorum bunu da aynı yapıyorum mantı gibi donduruyorum tepside derin dondurucuda sonra poşetliyorum pişirirken de sadece yumurta sarısı sürüp pişiriyorum şu an üç poşet var tuzlu kurabiye bir misafir geldiği zaman çıkarıyorum yumurta sarısı sürüp pişiriyorum sap taze oluyor
Pamukveannesi2 Synmannesi buzu çözülmeden mi yumurta sürüp fırına veriyorsunuz yoksa çözülmüş halde mi
Mmeelliikkeee elifminamom NefisYemekTarifleri nden dondurma kurabiye olarak aratın. Ben genelde onu yapıp yarısını buzluğa atıyorum çıkarınca da 20 dk sonra çok rahat taze yeniliyor .
Synmannesi Pamukveannesi2 canım elmalı kurabiyeye hiçbir şey sürmeden direk buz hızla atıyorum yeni yapılmış gibi taptaze oluyor tuzlu kurabiye’yi de buzluktan çıkardıktan sonra direk yumurta sarısı sürüp atıyorum fırına
Pamukveannesi2 Synmannesi teşekkür ederim derin dondurucu alabilirsek inşallah bol bol koymak istiyorum her şeyden