Synmannesi Uykusuzhergeceeee nasıl yapıp taze taze pişiriyorsun aynısı oluyor Kıyır Kıyır mükemmel ben senelerdir yapıyorum beş senedir falan bu şekilde
Synmannesi Uykusuzhergeceeee canım kendimi övmek gibi olmayım ama elmalı kurabiyem de çok meşhurum nereye gitsem bir doğum günü vs biri gelse benden bunu isterler o yüzden ben de bol bol yapıyorum ki çok zor yorucu bir kurabiye o yüzden kolay oluyor buzluğa atıyorum 4.05 paket bir paket tuzlu bir paket tatlı pişiriyorum yetiyor pudra şekeri üstüne serpersen yumuşar yiyeceğin zaman pudra şekeri dök biz pudra şekeri sevmiyoruz o yüzden hiç bayatlamamıyor
Synmannesi Uykusuzhergeceeee canım sen elmalı kurabiye yapıyorsun mantı gibi dondurıyorsun sonra da poşetyosun fırına atıp pişirdiğin zaman ilk günkü gibi tazeliği ile oluyor hamur yumuşak felan olmuyor kesinlikle
elifminamom Gul__ iki türlü de oluyor galiba buzlukta hazır rende elmam var tekrar koysam yapınca bir sorun olmaz heralde
Gul__ elifminamom Ben buzu çözülmüş şeyleri tekrar bir şeylere koyup dondur muyorum.pek sağlıklı değil bence
tmtalya Yiyecek içecek öğretmeniyim çiğ ya da pişmiş şekilde buzlukta muhafaza edebilirsiniz. Kurabiye,kek börek pizza hepsi olur. Pişmiş şekilde saklayacaksaniz isitmaniza kurabiyeleri gerek yok 1 saat önce çıkartın kendi kendine salar sorun olmaz.
Synmannesi elifminamom canım oda nefis yemek tarifleri tuzlu kurabiyeden bakıp yapıyorum bunu da aynı yapıyorum mantı gibi donduruyorum tepside derin dondurucuda sonra poşetliyorum pişirirken de sadece yumurta sarısı sürüp pişiriyorum şu an üç poşet var tuzlu kurabiye bir misafir geldiği zaman çıkarıyorum yumurta sarısı sürüp pişiriyorum sap taze oluyor
Pamukveannesi2 Synmannesi buzu çözülmeden mi yumurta sürüp fırına veriyorsunuz yoksa çözülmüş halde mi
Mmeelliikkeee elifminamom NefisYemekTarifleri nden dondurma kurabiye olarak aratın. Ben genelde onu yapıp yarısını buzluğa atıyorum çıkarınca da 20 dk sonra çok rahat taze yeniliyor .