birkizannesi_01 Sinem01 uygunmus ben özellikle.altinkoza istedim daha iyi diye bende eylülde 8.800 vermiştik
mustafanin-annesi07 EsrraZ Gülhan hoca vardı o girmişti bende sezaryen olmuştum ilgi alakalı gerçekten çok iyiydi özel hastane gibiydi
EsrraZ mustafanin-annesi07 katılıyorum çok ilgililerdi bebeğimde o hastanede kaldı 80 gün ben o doktorlarımızdan ve hemşirelerden çok memnun kaldım meslekden önce insanlar anlayışlılar bu çok önemliymiş insan başına gelmeyince anlamıyor böyle şeyleri
ybam 231023 sizde durumlar nasıl biz kolik bebek büyütüyoruz 😂gece uyumuyor ağlamalı hep sağlıkla büyüsünler
oykuburak 1mom1baby_ Ankara etlik şehir hastanesi 28.07.2023 saat 05 kusurdu tam hatırlamıyorum ezan okunuyodu galiba
memo iki_prens_annesi servis çok kirliydi. Yemekleri çok kötüydü . Ağrın var sansın var gelen giden yok. Çağırıyorsun 2 saat sonra gelip hiç bir şey yapmadan normaldir deyip gidiyorlar . Kardeşim paran varsa devlet hastanesinde doğum pişmanlıktır
ankakusu5058 terazikadini ben de Kayseri şehir hastanesi 11/05/2022 de doğum yaptım benden 1 dk önce doğum yapan bi abla vardı yanımda ama o gece doğum yapan çoktu bebiş seslerini duyuyordum hep
Elifmihre iki_prens_annesi hııım ilgili bi hastane ama çok stajyer var bi geliyor odaya 15 20 kişi inciğini cincigini araştırıyorlar
sevdanurikramurat eddactn kendi doktorum Emine ÜnlüDeğirmenci idi fakat doğumumu yapan Dr.Öğretim Üyesi Canan Acar Demir di.