edalibrahim Momasel çok geçmiş olsun ya ara ara bu şekilde Doğumla veya bebekle ılgılı şeyler yazılıyor şikayet çok oluyordu. Ama ben doğum yaptıktan sonra gördüm hep sıkayetlerı ılk gorseydım gıtmezdım ama dedıgım gibi şükür sorunsuz oldu
Momasel edalibrahim ben tavsiye üzerine gittim çokta memnundum hatta doğum paketi aldım ama en sonda olanlar oldu işte Sizin adınıza çok sevindim sağlıkla çok şükür bebisinizi kucağınıza almışsınız 🥰🤲
Sinem01 birkizannesi_01 evet bende algomette doğum yaptım ama doktorum Eda hanımdi sezeryan mi yaptınız karnınıza baskı uyguladilar
birkizannesi_01 Sinem01 evet sezeryan oldum algomed altinkozaya göre daha pahalıdır sanırsam ne kadar verdiniz ne zmn doğum yaptiniz
edalibrahim Momasel aynen bende doğum paketi almıştım ve hala oraya gıdıyorum bebek için çocuk doktoruna 😍 Amin şnşsllah çok sağ olun size de tekrardan çok geçmiş olsun Allah bıdahs göstermesin
tombikdonerkankasiiskender terazikadini görümcemle aynı gün aynı hastanede doğum yaptık o sayılıyo mu 😂 onun ki sabah saatinde planlı sezeryandı benimki aynı akşam normal doğum oldu tesadüfen yani😂
Emily37 terazikadini 01/08/2009 12:30 Büyükçekmece Kolan Hospital.oğlumda benden başka doğum yapan kimse yoktu. 09/11/2022 11:24 Beylikdüzü Medilife Hospital.Kızımda benden sonra aynı doktorda doğum yapan biri daha vardı.hatta o gece normal doğumlar falanda vardı.
Rabia1605 1mom1baby_ teşşekkür ederim canım benim senin bebişte sağlıkla sıhatli büyüsün inşallah nerde yaşıyorsun canım ?❤️🌸