durununannitoskosu Goktugs_Mother Bende su Hastanesi’nde yaptım ama tarih farklı ☺️ hangi doktora gittiniz
Ayfa1608 Kubraaybars bende kendi doğum günümde sancılanıp hastaneye yattım açıklığım da vardı çok dua ettim doğurayım diye 😅 bebeğimle 1 hafta var aramda. 1 hafta hastanelerde süründüm😆😆
BarlasinAnnesi-91 Dolores bende aynı durumu yaşadım 30 Haziran 2023 cuma günü Antalya Atatürk Devlet Hastanesinde çünkü hem servis hem de doğumhane bomboştu.. 😅
AngrBoda_ terazikadini Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Devlet Hastanesi’nde 24.09.2023 de doğum yaptım 😊
yesimcetindede 1mom1baby_ ankara lokman hekim hastanesi 29.07.23 😀 sizin doğum yaptığınız gün bende hastane yatışı yapmıştım
melegininannesi38 terazikadini kayseri hüma kadın doğum ve çocuk hastanesi 21.03.2023. 10.20 de doğum yaptım.
uges2015 melegininannesi38 aynı gün doğmuş bebişlerimiz ben İstanbul da siz Kayseri’de sağlıklı ömrü olsun 😘😘
Momyofthesun terazikadini Türkiye hastanesi 2022 de 30 eylülde doğurdum yan odada Kayra bebek vardı hiç unutmam annesi burda mı acaba 🥹🥹🥹
Alerjikrinit Beraninannesii ay Gölcük medar görünce gözümde yaşlar ama ben 19.02.2022 de doğurdum 🤣 doktorunuz kimdi
Nefesin_Annesi0 Beraninannesii ben Ankara bilkentte doğum yaptım ama kızım 5 Mayıs’ta doğdu sizinkide 11 Haziran’da doğmuş bir ay var aralarında 😅
Melekmirac Beraninannesii bende 09.09.2022 de 10:24 de doğurdum oğlumu medarda doktorunuz kimdi acaba?
Alerjikkoala terazikadini Ben de aynı hastanede doğum yaptım ama 2020 yılında :) doktorunuz kimdi :))