Alya-Sena 02.07.2022 Kartal lütfi kirdar sehir hastanesi. Sabah 10.15 de dogum yaptim. Bakalim kimse cikacakmi
ElisaMom_ Yavrusuu çok memnun kaldım acil sevkle gitmiştim ama çok iyi ilgilendiler temizlikçi ablalara kadar ebeler herkes güler yüzlü ve çok ilgililerdi
Merve_boylu terazikadini Yozgat şehir hastanesi 20.01.022 yatışım yapıldı 2.30 da doğum yaptım yani 21.01.2022 de doğum oldu 😇 benim doğum yaptığım gün aşırı bir yoğunluk vardı elbet çıkar diye düşünüyorum
kanalizereis terazikadini doğumum olduğu gün hastanede sadece ben doğum yapmıştım. Kendi ebem harici başımda 3 eve daha vardı onların doğumları olmadığı için 🤣 Ebem prenses doğum dediğin işte böyle olur demişti 🤣
Anneoglu_65_06 kanalizereis bende Ankara Zübeyde hanım da doğum yaptım ben oradayken kimse yoktu bütün doktorlar benimleydi bende o günü tek doğum yaptım kimse yoktu benden başka
Momasel edalibrahim Pınar yıldız doktorun adi ama çok sıkıntı yaşadım hastaneden dolayı yaa ölümden döndüm
hazaliko 1civcivannesi bende bigün sonra ayvalık devlet hastanesinde doğum yaptım en yakın sizi buldum 🤣