Momyofthesun terazikadini Türkiye hastanesi 2022 de 30 eylülde doğurdum yan odada Kayra bebek vardı hiç unutmam annesi burda mı acaba 🥹🥹🥹
Alerjikrinit Beraninannesii ay Gölcük medar görünce gözümde yaşlar ama ben 19.02.2022 de doğurdum 🤣 doktorunuz kimdi
Nefesin_Annesi0 Beraninannesii ben Ankara bilkentte doğum yaptım ama kızım 5 Mayıs’ta doğdu sizinkide 11 Haziran’da doğmuş bir ay var aralarında 😅
Melekmirac Beraninannesii bende 09.09.2022 de 10:24 de doğurdum oğlumu medarda doktorunuz kimdi acaba?
Alerjikkoala terazikadini Ben de aynı hastanede doğum yaptım ama 2020 yılında :) doktorunuz kimdi :))
ugurbocegi03 gecekusum aynı şehir de ve hastanede doğum yapmış olmasa k da aramızda bir gün var siz bnden bir gün önce doğum yapmışsınız 😍
Ayfa1608 Kubraaybars bende kendi doğum günümde sancılanıp hastaneye yattım açıklığım da vardı çok dua ettim doğurayım diye 😅 bebeğimle 1 hafta var aramda. 1 hafta hastanelerde süründüm😆😆
Elfelf475 Ayfa1608 benim de oğlumla aramda 1 gün var. Normal doğum yapıp nasıl o kadar denk getirdik anlamıyorum 😅 planlı hamile kaldım ama hiç denk geleceğini düşünmemiştik 🙃
BurcuKucuk nazli95 benim doktorum doğum yaptığım sene hastaneden ayrıldı maalesef 🥹 Ceyda Hanımdı doktorum ama sonra normal jinekolojik muayene için bir kere Billur Hanıma gittim sonra da Deniz Hanıma gittim ondan devam ettim. Sizin doktorunuz kimdi?