BurcuKucuk nazli95 benim doktorum doğum yaptığım sene hastaneden ayrıldı maalesef 🥹 Ceyda Hanımdı doktorum ama sonra normal jinekolojik muayene için bir kere Billur Hanıma gittim sonra da Deniz Hanıma gittim ondan devam ettim. Sizin doktorunuz kimdi?
CizerBirAnne Sirretnur aramızda tam 1 sene varmış 😊 ben de 05.03.2022 de nisa hastanesinde yaptım, benden kısa süre sonra medipol oldu. Doktorunuz kimdi?
Alerjikrinit Beraninannesii ay Gölcük medar görünce gözümde yaşlar ama ben 19.02.2022 de doğurdum 🤣 doktorunuz kimdi
uges2015 melegininannesi38 aynı gün doğmuş bebişlerimiz ben İstanbul da siz Kayseri’de sağlıklı ömrü olsun 😘😘
melegininannesi38 uges2015 Amin canım cemil cümlemizin bebisleri sağlıklı sihatli uzun ömürlü olsun inşallah allahim kaderlerini de bantlarınida güzel eylesin inşallah
Alerjikkoala terazikadini Doğumumda nöbetçi doktordu gerçekten sakin ve rahatlatan biri ben de beğenmiştim :)
Nikita terazikadini sakarya medar 22 ekim 2022 Benden başka doğuran yoktu vallahi. Kendi sesimi duymaktan rahatsız oluyordum😅
terazikadini Nikita çok ürkütücü valla bende doğuma girerken çok sessizdi öğlen saatiydi ama ne bileyim içimde bir ürperti vardı doğumhaneye girmeden bekleme odası vardı kimse yokru tek girdim galiba bende 😂