Gari_de_Gari minikobebegim00 burma pek beğenmiyorum ben .Çooook hoşuma giden aşırı beğendiğim bi bilezik vardı onu aldım geçenlerde Erzurum burması diye geçiyor kelepçeli.Kaba görünüyor biraz ama ben çok beğeniyorum onu
inci2019 Gari_de_Gari merhaba bende Erzurum burmasi çok beğeniyorum. Fakat en fazla 30 gramlık bir bilezik alabilirim kaç gram oluyor onlar? Ve normal burma gibi isciliksiz mi?
Kereminannesiii minikobebegim00 Ajda bilezik modellerinden alabilirsiniz gayet kibar duruyor günlükte kullanılabiliyor
Rwerdst minikobebegim00 ben burma alıyorum ama ajda alcam artık daha şık duruyor ve onda işçilik minimum
Deletedmom_110 minikobebegim00 yöreye bağlı ben sevmiyorum kelepçe bileklik seviyorum günlük onları takıyorum yatırımlık böyle alıp takmam varsa atarım bankaya yoksa yapacak bişi de yok😂
NareDefne zeynep865 Hem takmak istediği için o şekilde söyledim bi kalın bilezik gibi olmuyor işçiliği daha az diye
zeynep865 NareDefne belirttiğim gibi gram altın dışında ne alırsa alsın zararı oluyor yarı yarıya maalesef
Bir-prens-annesiii zeynep865 gram altında bile zarar oluyor yine düşüğe bozduruyorlar maalesef eğer bilezik almak istiyorsa post sahibi en az işçilikli bileziği tercih edebilir
selimhankerem minikobebegim00 iki tane bu kalın burmalardan almıştım yakıyodum gayette güzel duruyordu bence ondan alabilirsiniz zarar da etmemiş olursunuz geçen sattık pek zarrımız olmadı
Snm1234 minikobebegim00 Ajda alıyorum hem yatırım amaçlı işçiliği yok hem de günlük kullanıma uygun spor şık bi ürün
Miniklord minikobebegim00 bilezik sevmiyorum bana da yaşlı işi gibi geliyor . Ama arkadaşlarım Ajda bilezik kullanıyor onlar hem kibar hemde yaşlı işi değil modern duruyor .
Bir-prens-annesiii minikobebegim00 babam doğum hediyesi olarak bilezik alacaktı ben 3 lü burma bilezik modelini almasını istedim evlenirken alınan bilekliğimi bozdurduk üstüne ekledik bir burma bilezik daha aldık bence burma alın derim
Kereminannesiii inci2019 hayır ben günlük takıp çıkarıyorum. 4 tane var. Sadece bir kere hepsini bir arada takayım derken yamulttum.