123zeynepAli minikobebegim00 ben 27 yaşındayım ilk evlendiğim yıl taktım ama daha sonra kibrit çöpü ile değiştirdim
Mlk026 minikobebegim00 ajda alıyorum işçiliksiz hem de modern duruyor işçiliksiz farkllı modeller var illa burma almak zorunda değilsin
etuerk minikobebegim00 ben 27 yaşımda evlendim özelikle Burma aldım satarsak zarar olmasın diye yine olsa yine Burma alırım
123zeynepAli minikobebegim00 kibrit çöpü diye var bi tane sizin istediğiniz gramda yapıyorlar hem işçiliksiz hemde çok şık bence omu alın
Miran474 minikobebegim00 hiç birini takmam hepsi çok dandik bi hint uçlu kolye hint yüzüklerim venküpelerimi takarım bide cartier bilekliğimi okadar fazla bileşizik beni yoruyor ya kollarım rahat olmuyor hiç
zeynep865 minikobebegim00 benimkilerin hepsi 25 gram ama kolunuza bağlı eğer bileğiniz kalınsa belki ince durabilir benim bileğim 14 cm
Evaninanasi minikobebegim00 Ajda alıyorum ben. Hem zarif, günlük hayatta da kullanıyorum hem de işçiliksiz bir model
Minaa66 minikobebegim00 valla canim hemen satmicaksan kalinda olabilir sinucta her turlu yatirim altin bide genclerde takiyormu demissin kendi adima soyliyim takiyorum ozel gun olunca aile toplanmalati vs olunca takiyorum butun takilarimi her aile yapisi ortam farkli sonucta kimse takmiyo diyerek takmamazlik yapmiyorum sonucta bi gelinim ve bazi yerlere takiliyo sen kendi ortamini bilirsin
zeynep865 NareDefne zarar olmuyor gibi bi durum söz konusu değil maalesef gram altın dışında ne alırsanız alın bozdururken zarar oluyor çeyrekte bile oluyor yatırım isterseniz gram almanız gerekiyor
123zeynepAli zeynep865 zarar değil de alış satış etkiliyor yoksa şu zamanda aşırı işçilikle bişey almadığı sürede zarar olmaz ama çok kar da olmaz tabi
NareDefne zeynep865 Hem takmak istediği için o şekilde söyledim bi kalın bilezik gibi olmuyor işçiliği daha az diye
oyoyoyyedibeni minikobebegim00 ben kaburga modeli cok begniyorum o agır bilezikler den daha zarif duruyor , ya da ortası ceyrek cevre zinciri suslu oluyor ya onlar. Zaten 1 sene de iscilik çıkar demisti adam, hemen bozdurmayacaksan isciliğe cok bakma
Hep-sevgiden minikobebegim00 kalın bilezik alirim nedeni de bir kere burma aldım ellerim büyük ve kalın olduğu için resmen yamuldular değiştirip kalinlardan yaptım ben burmayi beğeniyorum 29 yaşındayım yaşlı da değilm yani🤣elim küçük bileğim ince olsa kesin burma alırdım kibar duruyor bana göre tabi yine sizin tercihiniz