minikobebegim00 tüm bileziklerim burma. Öncelikle şunu söyliyim dayım kuyumcu 😂 ve net bi şekilde şöyle söyleyebilirim ki hem takayım hem yatırım olsun amacı mantıklı değil eğer gerçekten bu işten ciddi kar etmek istiyorsan gram altın alman gerekiyor, misalen gram altın 1000tl karlı ise bilezik 500tl karlı (bu işçiliksiz bilezik vs gibi şeyler toplum dilindeki yanlış bilinen şeyler. Her bilezikte işçilik var direkt saf altın koluna dolanmıyor sonuçta hiç birinde)
Daha bu haftasonu yatırım için burma alayım dedim dayıma 30 gramlık param vardı dayım dedi ki bileziğin çok daha çok kar edersin direkt gram altın al 10gr üç tane gram altın aldım. Dediğim gibi gram altında 1000tl kara geçtiysen bilezikte 500 geçersin kara. Ama ben hem takayım hemde kısa zamanda bozmayacağım zaten kar ederim dersen kesinlikle bence burma al burma bir kültürdür sen seversin sevmezsin banane ben takarım 😂😂😂 bu ajda falan dediklerine altın demem ben şöyle buram buram altın kokuusu hissedilmeyen trabzon hasırı değilse şöyle min 25-30 gram burma değilse ben şahsen koluma bile takmam 😂 sen seversin sevmezsin beni ilgilendirmez altın kültürdür ben takarım 😂😂 not yaşım 26 kürt veya doğulu değilim ama altın aşırı seviyorum