bal012 Google yazdım bakanlık harekete geçti diye çıkıyır inşallah layıkıyla bir ceza gelir gebersin bunlar ya
laviniia ikiaslanannesi keşke bu posta hiç girmeseydim bundan daha önemlisi keşke böyle bir şey hiç yaşanmamış olsaydı. Gerçekten zalimler için cehennem iyi ki var…
azizeeee laviniia bende aynı şeyi düşündüm keşke duymasaydım dedim ,sonra bi yerlerde Allah bilir kaç masum bebeğin/çocuğun canı yanıyor diye düşündüm kalbim bi daraldı..yani bir çocuğa kızamıyorken bile biz bu erkekler nasıl bu kadar aşağılık ve sapkın olabiliyorlar Allahım aklım almıyor,tez zamanda can çekişerek gebersin böyleleri
laviniia azizeeee içim daralıyor her aklıma geldiğinde, dediğin gibi kim bilir hangi bebekler ne yaşıyor bilmediğimiz duymadığımız yerlerde. Ölmeyi temenni edecek hale gelsin hepsi de
sifirekran_bolkitap ikiaslanannesi Maalesef hepimiz çok etkilendik Anne olmadan da çok etkilenirdim ama anne olunca çok farklıymış. Önceden bir an evvel cezasını çeker inşallah derdim şimdi hiç de hukuki olmasa da inşallah cezaevinde bin beter acı yaşatırlar diyorum Ömrü boyunca hapis yatması bana yetmiyor.
ikiaslanannesi sifirekran_bolkitap Hayır hapis cezası değil ya bu çok çok ağır ceza almalı canlı canlı işkence ettirilmeli ☹️
Sunseet ElisaMom_ aynı bebeğe tarih yazma ihtimali daha yüksek gibi geldi bana Allahım ona öyle bi ölüm nasip etsin kiii yine de içim soğumaz diyecek kelime bulamıyorum. Çocuğun annesi babası nerde? Bu pislik nasıl ulaşabiliyor o bebeğe. Aile içi bir şey mi? Bebekse dayanamaz ölür Allah korusun.. bu alçak her istediğinde ulaşabiliyor demkki yavruya! Çok acil bi durumm. Kaç yaşında aceba aklımda birsürü soru var kalbim sıkışıyor bi tane kız evladım var rabbim tüm meleklerimizi korusun
ElisaMom_ Sunseet aynı şekil hepimizin aklında deli sorular bu şerefsiz kim ve nerde yaşıyor geberesice,o minjk yavru kim acaba şuan nasıl bı haldedir,bütün gece uyuyamadım ağlamaktan,çok üzgünüm böyle bı dünyada çocuk yetiştirdiğim için
tosbiksmoms ikiaslanannesi haberi gördüğümden beri ne yapacagimi şaşırdım. Allah kahretsin onu yapan insan dışı varlığı. Allah cehenneminden çıkarmasın o pisliği. Nasıl yapar ya nasil bebek be o yetişkin bile olsa insan yapamaz. Kopsun artık kıyamet ben nefes alamaz oldum bu vahşileşmiş kana doymayan dünyada.
ikiaslanannesi Asafveannesi1 Su adamı sallandirsalar bile icim sogumaz böyle işkence ede ede öldürmek gerekiyor
ikiaslanannesi birazquality Kendilerinin başı yanmasin diye olabilir. Ama çok şükür açığa çıktı inşallah hak ettiği cezayı bulur
ikiaslanannesi annediyebiri Aslında kimliği belirlenmiş diyorlar ama adam saklanıyor olabilir. Ama türk polisi onu saklandigi delikten illaki bulacak 🙏
Cennetkokulum___ ikiaslanannesi Allah belasını versin. Bu zihniyetler geberip gitsin masum çocuklara uzanan eller kırılsın. Pislikler içimden neler geçiyor neler
ikiaslanannesi prensesannesi07 Ben Feyza Altun dan takip edicem çok merak ediyorum sonucu ne olacak 😭
annediyebiri ikiaslanannesi bende takip ediyorum sürekli bulunmasını bekliyorum acaba gerçek mi diyorum hala belki gerçek bebek değildir diyorum