ikiaslanannesi venivjdjo Bazıları oyuncak bebek dıyerek te masumlastırmaya çalışıyo. Ama benn asla inanmıyorum oyuncak olduğuna. Hadi dıyelımm oyuncak. Eeeee bugün oyuncak bebeğe yapan yarın gerçeğine yapar
Ecemnurmom ikiaslanannesi hiç sanmıyorum bunu normal lestirmek mi Allah ne hallere kaldık yani yarın bir gün bize bir şey olsa bu cahilerin eline mi kalçak çocuk larimiz 😭😭
Momyofthesun ikiaslanannesi maalesef oyuncak değil fotoğrafı gören ekşi sözlük ekibi de gerçek olduğunu söyledi:( ki dediğiniz gibi oyuncak olması bile yeterli suçlu olması için ama gerçek bir bebeğe bunun yapılmış olması ve o bebeğin hala o caninin elinde olması ben duramıyorum yerimde ya 😥
prensesannesi07 ikiaslanannesi Allah belasını versin inşallah, tez zamanda bulunur inşallah okurken içim gitti kelimeler agzımda tıkandı
ikiaslanannesi ilon Allahımmmm masum tertemiz yavrularımızı bu canılerle karsılastırmasın inşallah,😣😣😣😣
Momyofthesun ikiaslanannesi inşallah☹️ ve o bebek sağlıklı bir şekilde devam eder yaşamaya umarım of off
ikiaslanannesi Sarikuzumalp Tabıkı hapse girince de yemeği çayı giyeceği önüne gelecek. Neymıs hapısteymıs …. Keşke sallandırsalar meydanda da canlı canlı izlesek keskeeee
prensesannesi07 Hemen bulunması gerek kızlar yeni haber yok mu bulunduğuna dair inşallah bulunmuştur beynimden vurulmuşa döndüm habere bakınca
ikiaslanannesi prensesannesi07 Ben Feyza Altun dan takip edicem çok merak ediyorum sonucu ne olacak 😭
birazquality kucukmucizemsin3587 istemezseniz olmazsınız zaten😒 islamda evlilikte zorlama olamaz kadının rızasının olmadığı bir evlilik sahih olmaz yani nikah geçerli olmaz
ikiaslanannesi Prenses_isabella Çok çok çok iğrenç bır zamanda yaşiyoruz ve çocuk büyütüyoruz . Allah cocuklarımızı vıcdanlı insanlarla karşılaştırsın🙁
3prenses_annesi ikiaslanannesi Bende şuan Feyza altunun hikayesinde gördüm uykum vardı onu görünce uykum kaçtı sinirden biz görmeye duymaya tahammül edemiyoruz Allahım böyle pisliklerin canını alsın inşallah 😡🤲🏻
ikiaslanannesi 3prenses_annesi Biz görmeye duymaya tahammül edemiyoruz ama o bebek şuan ne haldedir 😔😔😔
1meowmam ikiaslanannesi şimdiki insanların şeytana ihtiyacı yok şeytan oturmuş izliyor yemin ederim , allah belasını versin elime geçse ben parçalarım onu ,hadım edilmesi gerek böylelerinin
birazquality kucukmucizemsin3587 o halde gerçek şeriat olmaz. Yanlış bilgiyi düzeltmek istedim sadece. O şekilde yönetilmediğimiz için olmayan birsey hakkında konuşmamız da manasız olur😊
ikiaslanannesi biyiksiz_yorumcu Allah böyle dusunmemızı sağlayan herkesın belasını versin şu mübarek gecede