gecekusu_- ElisaMom_ bu postu gördüğüm de çok kötü oldum okusam nolur bilmiyorum ama googleye yazdım çıkmıyor da yakalanmış yakalanmamış mı takip etmek istiyorum 😭😭😭 inşallah yakalanır da icabına bakılır 😭😭
ElisaMom_ gecekusu_- görsel olarak çıkmıyor kaldırılmış görsel ama piçin attığı mesajlar falan gösteriliyor
sevvalaydn ikiaslanannesi girmez okumaz olaydım gerçek olmasın ne olur kıyamet kopsun artık ya vallahi
Eski9 Bugün bir story de ekşi sozlukle ilgili bişi gördüm ama olay yazmıyordu sebebi bu muymus okumasam daha iyiydi gerçekten nasıl bir devirdeyiz ya Rabbim iğrenç mahluklar umarım bir an önce tespit edilir iğrenç ya iğrenç pislikler. Böyle haberlerde içime bir yangın düşüyor kalbim sıkışıyor resmen sanki sen evlatlarımızı bebeklerimizi cocuklarimizi kotulerden koru Allah’ım nasıl bır zamandır bu
1meowmam ikiaslanannesi şimdiki insanların şeytana ihtiyacı yok şeytan oturmuş izliyor yemin ederim , allah belasını versin elime geçse ben parçalarım onu ,hadım edilmesi gerek böylelerinin
Rosa0105 ikiaslanannesi ay okumaz olaydım mideme kramplar karnım ağrılar girdi inan ne diyeceğimi bilemiyorum artık beddua az kalıyor bütün küfürler az kalıyor çıldıracam resmen Allah belasını versin bir kere değil bin kere değil yüz bin kere bile azzzzzzz
helloobitchs ikiaslanannesi biri lütfen onun etlerini kızgın ateşte yakıp her parmağını koparıp defalarca tecavüze uğradığını söylesinnnn yoksa kendimi parçalıycamm burdaa Allahım sen çocuklarımızı koru herzaman Allahıma dua ediyorum kızımı gözü gözlerden kötü sözlerden kötü ellerden kötü dillerden koru diye bütün çocuklar için aynı şeyi diliyorum Allahım çok kötü bir durum
ikiaslanannesi helloobitchs onun etlerini kızgın ateşte yakıp her parmağını koparıp defalarca tecavüze uğradığını Canlı canlı o şeytana bunu yapsalar ne güzel olurdu. İçim yinede sogumazdi ama….
Yelizinannesi ikiaslanannesi iki tane kızım var Allahım aklım duracak kalbim sıkışıyor bu nasıl bir şey böyle
ikiaslanannesi Yelizinannesi Kız erkek artık fark etmiyor bu sapıklar hayvana bile tecavüz eden cinsten 😭😭😭
bal012 Google yazdım bakanlık harekete geçti diye çıkıyır inşallah layıkıyla bir ceza gelir gebersin bunlar ya
laviniia ikiaslanannesi keşke bu posta hiç girmeseydim bundan daha önemlisi keşke böyle bir şey hiç yaşanmamış olsaydı. Gerçekten zalimler için cehennem iyi ki var…
azizeeee laviniia bende aynı şeyi düşündüm keşke duymasaydım dedim ,sonra bi yerlerde Allah bilir kaç masum bebeğin/çocuğun canı yanıyor diye düşündüm kalbim bi daraldı..yani bir çocuğa kızamıyorken bile biz bu erkekler nasıl bu kadar aşağılık ve sapkın olabiliyorlar Allahım aklım almıyor,tez zamanda can çekişerek gebersin böyleleri
laviniia azizeeee içim daralıyor her aklıma geldiğinde, dediğin gibi kim bilir hangi bebekler ne yaşıyor bilmediğimiz duymadığımız yerlerde. Ölmeyi temenni edecek hale gelsin hepsi de
sifirekran_bolkitap ikiaslanannesi Maalesef hepimiz çok etkilendik Anne olmadan da çok etkilenirdim ama anne olunca çok farklıymış. Önceden bir an evvel cezasını çeker inşallah derdim şimdi hiç de hukuki olmasa da inşallah cezaevinde bin beter acı yaşatırlar diyorum Ömrü boyunca hapis yatması bana yetmiyor.
ikiaslanannesi sifirekran_bolkitap Hayır hapis cezası değil ya bu çok çok ağır ceza almalı canlı canlı işkence ettirilmeli ☹️
Sunseet ElisaMom_ aynı bebeğe tarih yazma ihtimali daha yüksek gibi geldi bana Allahım ona öyle bi ölüm nasip etsin kiii yine de içim soğumaz diyecek kelime bulamıyorum. Çocuğun annesi babası nerde? Bu pislik nasıl ulaşabiliyor o bebeğe. Aile içi bir şey mi? Bebekse dayanamaz ölür Allah korusun.. bu alçak her istediğinde ulaşabiliyor demkki yavruya! Çok acil bi durumm. Kaç yaşında aceba aklımda birsürü soru var kalbim sıkışıyor bi tane kız evladım var rabbim tüm meleklerimizi korusun
ElisaMom_ Sunseet aynı şekil hepimizin aklında deli sorular bu şerefsiz kim ve nerde yaşıyor geberesice,o minjk yavru kim acaba şuan nasıl bı haldedir,bütün gece uyuyamadım ağlamaktan,çok üzgünüm böyle bı dünyada çocuk yetiştirdiğim için
tosbiksmoms ikiaslanannesi haberi gördüğümden beri ne yapacagimi şaşırdım. Allah kahretsin onu yapan insan dışı varlığı. Allah cehenneminden çıkarmasın o pisliği. Nasıl yapar ya nasil bebek be o yetişkin bile olsa insan yapamaz. Kopsun artık kıyamet ben nefes alamaz oldum bu vahşileşmiş kana doymayan dünyada.