Fadikcee Maka_Paka matematik öğretmeniyim ben de atanamayanlar hiç bırakmasın her yıl üzerine bilgi koyarak devam eder inşallah oglusum 2 yaşında ben çalışıyorum 3. Ayından beri az saat
Freshh00123 Gıda teknikeriyim doğuma kadar çalıştım ama şimdi kendim bakıyorum bebeğime 1 yaşına girdik ☺️ iyi iş cikarsa tekrar çalışicam inşallah
BurcuKucuk onegirlsmoms meslektaş görmek ne güzel. Ben de Rusça, İngilizce, Bulgarca, Ukraynaca ve Almanca tercümanım. Şu anda da İspanyolca öğreniyorum 🫠
onegirlsmoms BurcuKucuk 😀😀😀 aynn meslektaş görmek çok güzel lakin siz benden kat ve kat öndesiniz 😂😂 tebrik ederim nerde tercümanlık yapıyorsunuz 🤩
BurcuKucuk onegirlsmoms Estağfirullah. Ben şimdilik freelance çalışıyorum. Fakir, Arçelik , Yıldız Holgind, Arkas Holding gibi şirketlerin tercümanlığını yapıyorum bir de 10 yıldır çalıştığım bürolar var birkaç tane onların işini alıyorum
Ozgeruya Maka_Paka bende çocuk gelişimciyim 3 yıldır kızımı büyütüyorum. Ondan önce ana okullarında kreşlerde öğretmenlik yaptım
Nnnnwel Ne güzel herkes meslek sahibi ev hanımıyım daha önceden de ev kızıydım her halime şükür ediyorum Elhamdulillah
i23m Freshh00123 Oz033603 ne kadar oldu doğum yapalı? Genelde 3-4. Aylarda saç dökülmesi başlar 6-7. Ay gibi normale döner. ama hala devam ediyorsa demir deponuz düşük olabilir.