Duyguck_ i23m bizimde bebeğimiz 10 aylık bakıcı sorunu yaşıyoruz sürekli bende yıldım. Ara mı verdiniz ücretsiz izin gibi yoksa tamamen mi bıraktınız
sedacapin Matematik öğretmeniyim bu dönem bebeğimleyiz 2.dönem nasip ekonomik durumlar çalış diyor anne iç sesim bebeğini bırakma diyor 🙄
Maka_Paka sedacapin ben de tam sizinle aynı durumdayım fakat bebeğim çok küçük bırakamıyorum o yüzden. Ailelerden de çok uzak farklı şehirlerde oturuyoruz
BurcuKucuk onegirlsmoms meslektaş görmek ne güzel. Ben de Rusça, İngilizce, Bulgarca, Ukraynaca ve Almanca tercümanım. Şu anda da İspanyolca öğreniyorum 🫠
Irmakmelegim Maka_Paka tekstil mühendisiyim ilk 2 yıl hiç çalışmadım 26 aylıkken kziim çalışmaya geri döndüm şuan kızım 28 aylık olmak uzere şuan kızım özel anaokulunds ben işte aynı zamanda çocuk gelişimi bölümünde açıktan okuyorum bir yandan da kziim için
Meriyys zeynep865 merhaba, e ticarette alandasınız acaba? Bende yönelmek istiyorum ama karar veremiyorum, sizinde fikirlerinizi almak isterim
Gmzcbt21 Maka_Paka mesleğim arkeolog ama kendi mesleğimi çok kısa yapabildim ödenekler yüzünden bankaciydim evlenince istifa ettim eşimle babasının işini devam etiriyoruz şuan çalışmıyorum 4 aylık bebeğim ❤️
dilanur21 selimmoms_ damarlarınız ince olduğu için normal sertleşmiştir damarınız geçici merak etmeyin eğer morluk varsa devam ediyorsa hirudoid krem öneririm🥰
bebetto Atanamamış bir öğretmenim geçen yıl ücretli öğretmenlik yapıyordum şimdi evde 5 aylık bebiş büyütüyorum