Oz033603 i23m Saç dökülmesi çok fazla imom latte vitaminide kullanıyorum hiç fayda etmedi sizce napmalıyız 🥹
i23m Freshh00123 Oz033603 ne kadar oldu doğum yapalı? Genelde 3-4. Aylarda saç dökülmesi başlar 6-7. Ay gibi normale döner. ama hala devam ediyorsa demir deponuz düşük olabilir.
Asel5Lina Maka_Paka En son Turizm sektöründe muhasebecilik yaptım çok eğlenceliydi yabancı turistlere ve türklere otel satıyoduk😄😊 tüm otellere indirimli gidebiliyodum eşimle sonra hamiş olunca kendim büyütmek istediğim için kızımı çıktım işten evdeyim şuan
Freshh00123 i23m tam 1 yıl oldu , bende düşündüm baktirayim olmazsa diye . Geçer geçer diye bekledim ama geçmiyor denk gelmiskende fikir alayım istedim teşekkür ederim 🥰
i23m Oz033603 2-3 aya geçecektir merak etmeyin. Yine de multivitamin devam edebilirsiniz. Emzirme ve yorgunluk açısından da iyi gelir.
bananeabiya Maka_Paka bilgisayar mühendisiyim. Oyun yazılımı yapıyordum ama şu an 8 aylık minik bi danayla uğraşıyorum ☺️
YavuzAli33 Maka_Paka İngilizce ve çevirmenlik okudum ama evlendikten sonra bebeğim olduğu için çalışmadım gerek de duymuyorum çocuğum benim için herşeyden önce geliyo çünkü