BurcuKucuk onegirlsmoms Estağfirullah. Ben şimdilik freelance çalışıyorum. Fakir, Arçelik , Yıldız Holgind, Arkas Holding gibi şirketlerin tercümanlığını yapıyorum bir de 10 yıldır çalıştığım bürolar var birkaç tane onların işini alıyorum
Ozgeruya Maka_Paka bende çocuk gelişimciyim 3 yıldır kızımı büyütüyorum. Ondan önce ana okullarında kreşlerde öğretmenlik yaptım
Nnnnwel Ne güzel herkes meslek sahibi ev hanımıyım daha önceden de ev kızıydım her halime şükür ediyorum Elhamdulillah
i23m Freshh00123 Oz033603 ne kadar oldu doğum yapalı? Genelde 3-4. Aylarda saç dökülmesi başlar 6-7. Ay gibi normale döner. ama hala devam ediyorsa demir deponuz düşük olabilir.
Oz033603 i23m Saç dökülmesi çok fazla imom latte vitaminide kullanıyorum hiç fayda etmedi sizce napmalıyız 🥹
Asel5Lina Maka_Paka En son Turizm sektöründe muhasebecilik yaptım çok eğlenceliydi yabancı turistlere ve türklere otel satıyoduk😄😊 tüm otellere indirimli gidebiliyodum eşimle sonra hamiş olunca kendim büyütmek istediğim için kızımı çıktım işten evdeyim şuan
Freshh00123 i23m tam 1 yıl oldu , bende düşündüm baktirayim olmazsa diye . Geçer geçer diye bekledim ama geçmiyor denk gelmiskende fikir alayım istedim teşekkür ederim 🥰
i23m Oz033603 2-3 aya geçecektir merak etmeyin. Yine de multivitamin devam edebilirsiniz. Emzirme ve yorgunluk açısından da iyi gelir.
bananeabiya Maka_Paka bilgisayar mühendisiyim. Oyun yazılımı yapıyordum ama şu an 8 aylık minik bi danayla uğraşıyorum ☺️